PREOKRET NA MARAKANI! Priprema se KRAĐA VEKA: Zvezda OSTAJE BEZ Bahara? Prijatelji zaboli NOŽ U LEĐA!

Autor:

Sport

04.04.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav neočekivani obrt.

PREOKRET NA MARAKANI! Priprema se KRAĐA VEKA: Zvezda OSTAJE BEZ Bahara? Prijatelji zaboli NOŽ U LEĐA!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Kao grom iz vedra neba Srbiju je pogodila vest da je Barak Bahar na meti Crvene zvezde.

Izraelski stručnjak obavio je i sastanak sa čelnicima kluba sa Marakane, sve su to uslikali tamošnji mediji koji su preneli da je posao skoro pa završen.

Ipak, situacija bi mogla da dobije neočekivani obrt, a Barak Bahar bi u tom slučaju seo na klupu drugog kluba čija je boja dresova crveno-bela! Izraelski portal "Sport 5" javio je da bi čelnici Olimpijakosa, inače bratskog kluba Crvene zvezde, mogli da zabodu nož u leđa prijateljima, te da dovedu Bahara na svoju vruću stolicu.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Kako navode u tekstu koji ekskluzivno donose, nakon otpuštanja Španca Mičela sa mesta trenera Olimpijakosa prvi pik da preuzme tim iz Pireja upravo je Barak Bahar!

Nekadašnji legendarni vezista Real Madrida i reprezentativac Španije je posle remija sa Arisom 2:2 dobio otkaz i zamenio ga je njegov zamenik Hose Anigo, ali je on tek privremeno rešenje i nema sumnje da će neko jače sesti na klupu tima iz Pireja.

Grčki klub je hteo Bahara i na startu sezone, kada ih je izbacio iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali tada nisu uspeli da ga dovedu. Da li će sada ispuniti svoje ciljeve i pokvariti Zvezdi planove, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zenga

04.04.2023 13:12

Olimpijakos je sve samo ne bratski klub.prestani te vise sa Tim prijetelji .te bratski klub it'd oni su ti poput partizan nastrojenji