SJAJNE VESTI: Aleksandar Mitrović KUMOVAO pred duel sa Crnom Gorom!

Autor:

Sport

26.03.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač je imao pune ruke posla pred duel u Podgorici.

SJAJNE VESTI: Aleksandar Mitrović KUMOVAO pred duel sa Crnom Gorom!

Foto: Instagram/printscreen/aleksandar_mitrovic_45

Aleksandar Mitrović krsti ćerku Filipa Stojkovića

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u ponedeljak, 27. marta, svoj drugi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a rival će u Podgorici biti selekcija Crne Gore.

Srbija je na sjajan način započela kvalifikacije, pobedom kod kuće od 2:0 protiv Litvanije, a zanimljivo je da nijedan od ta dva gola nije postigao Aleksandar Mitrović, glavni golgeter našeg tima. Zbog toga, očekuje se da napadač Fulama proradi na sledećem gostovanju.

Ipak, pred duel sa Crnom Gorom, Aleksandar Mitrović je imao preča posla. Naime, bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore, Filip Stojković, je sa svojom suprugom Andreom odlučio da krsti svoju malu ćerkicu, a ta čast je upravo pripala Aleksandru Mitroviću.

Foto: Instagram/printscreen/aleksandar_mitrovic_45

Krštenje male devojčice

Na ovaj način je legenda "orlova" imao najlepšu moguću uvertiru za predstojeći duel, a krštenju je prisustvala i njegova izabranica Kristina Mitrović.

Podsetimo, duel između Crne Gore i Srbije je na programu u ponedeljak od 20:45, a u slučaju pobede, tim Dragana Stojkovića Piksija bi se značajno približio plasmanu na Evropsko prvenstvo, koje se naredne godine održava u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading