DRULOVIĆEVO PROROČANSTVO! Legenda crno-belih NAJAVILA dolazak Duljaja: Sreli smo se pre par dana...

Autor:

Sport

02.03.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljiva anegdota.

DRULOVIĆEVO PROROČANSTVO! Legenda crno-belih NAJAVILA dolazak Duljaja: Sreli smo se pre par dana...

Foto: Starsport

Polako, ali sigurno, 169. večiti derbi je pred nama.

Crvena zvezda i Partizan na teren Marakane istrčaće u petak od 19 časova, a treneri oba kluba Miloš Milojević i Igor Duljaj izneli su svoja očekivanja od ovog duela.

Za medije je govorio i kapiten Partizana, Slobodan Urošević, a za naš portal predstojećeg okršaja beogradskih večitih rivala dotakla se i legenda Partizana, Ljubinko Drulović. On je istakao da očekuje buđenje crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Ljubinko Drulović

 

- Mislim da će se desiti reakcija kod Partizana. To obično biva kada se promeni trener, igrači imaju neku prirodnu reakciju. Međutim, tek kasnije se vidi posao novog trenera. Igor Duljaj će učiniti sve da razdrma ekipu, da razbije tu trenutnu letargiju i načini što bolji rezultat koji bi crno-belima bio podstrek za dalje. Ako pogledamo tabelu, Zvezda jeste rasterećena i ne sumnjam da će igrati ofanzivno. Mada, pokazalo se da su u nekim prethodnim derbijima kalkulisali. Verujem da sada imaju priliku da igraju ofanzivno na svom stadionu i rasterećeno - istakao je Drulović, pa se posvetio i novom treneru Partizana:


- Igor Duljaj je moj dobar prijatelj. Igramo smo zajedno, a pre dva, tri dana slučajno sam ga sreo, pre nego što je postao trener, i rekao mu da je vreme da sedne na klupu Partizana. Zaslužio je šansu, veliki profesionalac i sjajan fudbaler. Usadiće karakter u igru Partizana, ma ubeđen sam da će napraviti dobar posao. Ali, za to je potrebno vreme i nadam se da će ga imati.
Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Igor Duljaj

 

Ljubinko Drulović otkrio je i da će derbi gledati putem malih ekrana, a izneo je i prognozu ko bi to mogao da reši utakmicu.

- Gledaću na televiziji. Zvezda jeste blagi favorit zbog forme, iako nije u preterano dobroj formi imajući u vidu remi s Vojvodinom. Mislim da će biti dobra utakmica. Nadam se, naravno, pobedi Partizana za koji navijam. Crno-beli su dobri u tranziciji, a igrači odluke mogli bi da budu Rikardo ili Dijabate, iako nije u formi kao jesenas. S druge strane, kod Zvezde bi mogli da zablistaju Katai i Ivanić, odlični kreativni, kao i dobar strelac Pešić. Katai je najopasniji, može da postigne gol i da ga namesti - zaključio je Drulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading