GROBARI NAPALI UROŠEVIĆA? Kapiten Partizana OTVORIO DUŠU i otkrio PRAVU ISTINU!

Autor:

Sport

02.03.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je posebno emotivan uoči predstojećeg večitog derbija.

GROBARI NAPALI UROŠEVIĆA? Kapiten Partizana OTVORIO DUŠU i otkrio PRAVU ISTINU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u petak od 19 časova odigraće 169. večiti derbi.

Crveno-beli dočekuju ovaj meč u boljem raspoloženju jer imaju čak 13 bodova više u odnosu na večitog rivala, ali ni Partizan nije bez svojih šansi.

Kapiten Partizana, Slobodan Urošević, izneo je svoja očekivanja pred ovu utakmicu.

- Nova utakmica, novo dokazivanje. Svaki derbi je nešto novo. Čujem razna mišljenja, da ne dolazi u dobrom trenutku po nas. Ja sam kontra mišljenja, ekipa ima 90 minuta da pokaže karakter i izađe iz krize, imamo odličnu priliku da napravimo dobar rezultat - počeo je priču Urošević.

Da li ćete održati neki motivacioni govor igračima pred ovu utakmicu?

- Ako ovaj period iza nas nije dovollja motivacija za sve, onda ne znam kakav govor može da pomogne. Sve što se dogodilo pre utakmice je sasvim dovoljno i biće dovoljan motiv.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Urošević

 

Da li je bilo konflikta sa navijačima posle utakmice protiv Radničkog?

- Malo da pojasnimo tu situaciju koja se desila posle Radničkog. Navijači su tražili da dođe cela ekipa do njih, igrači su već bili u svlačionici, ja sam otišao. Ako je konflikt jedina rečenica koju sam ja izgovorio, onda ne znam... Ispraćen sam ja, a i ekipa bi bila da nije bila u svlačionici, aplauzom pred derbi. Samo jedna rečenica je bila upitna i bila je upućena meni, ali nikakve svađe nije bilo.

Kada je klub upao u krizu, da li je to bilo posle utakmice protiv Mladosti i poraza od 0:4?

- Ne bih rekao da je bila utakmica protiv Mladosti. Takvi mečevi se dogode. Naišao je neki loš period, malo je i do samopouzdanja. Jedino što sada možemo da uradimo je da suzbijemo redove. Mi smo se uvalili u ove situacije i sami se moramo izvući. Šta je bilo ne sme da se ponavlja, verujem u ovaj tim, dokazali smo da možemo da pobeđujemo dobre ekipe. Želeo bih samo da u ovom trenutku svi daju podršku i klubu i igračima jer iz ovoga možemo samo svi zajedno da izađemo.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Urošević

 

Odakle preti najveća opasnost kada je tim Zvezde u pitanju?

- Svi znamo da Zvezda ima kvalitetne igrače koji mogu da reše meč jednim potezom. Moramo da obratimo pažnju na dosta stvari. Pre svega moramo da uradimo šta je do nas i najvažnije je da gledamo našu igru, te da pokušamo da se vratimo na neke uspehe i da dobijemo utakmicu ako je ikako moguće.

Da li vam smeta što navijači skandiraju protiv uprave?

- Ja sam uvek govorio da nam znači podrška navijača. Oni nam daju vetar u leđa. To što oni skandiraju neke stvari, to je njihovo. Svako ima pravo da iskaže neki vid nezadovoljstva, ali je u ovom trenutku najbolje da se pruži podrška igračima. Jer trenutno bolje nemaju. Samo zajedno možemo da izađemo iz svega. Negativnim komentarima samo će odmoći, tako da bih apelovao na to da budu uz tim, pa na kraju sezone da vidimo ko smo i šta smo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading