DNO DNA! SRAMAN POTEZ SANDULOVIĆA! Pokazao dvoglavog orla: PROVOCIRA SOPSTVENI NAROD!

Autor:

Vesti

02.03.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Republikanske partije Nikola Sandulović pokušao je da ponizi sopstveni narod pokazujući rukama dvoglavog orla.

DNO DNA! SRAMAN POTEZ SANDULOVIĆA! Pokazao dvoglavog orla: PROVOCIRA SOPSTVENI NAROD!

Foto: Twiter.com/screenshot

I kad pomislimo da ne može da padne niže, opozicioni političar Nikola Sandulović nas vrlo brzo uveri u suprotno, a sada je, čini se, prešao sve granice. 

Naime, Sandulović koji je nedavno sastančio sa Kurtijem i slavio Dan nezavisnosti lažne države Kosovo, pritom zabadajući nož u leđa sopstvenom narodu i državi, sada je otišao korak dalje. On je zajedno sa jednim od Kurtijevih zvaničnika rukama pokazao dvoglavog orla, znak koji Albanci najčešće koriste kada žele da upute provokaciju Srbima. 

Ovaj, najblaže rečeno sraman potez zgrozio je korisnike društevnih mreža, pa su se negativni komentari samo nizali.

- Odseći mu ruku i gotovo. Postao Šiptar. Oduzeti mu državljanstvo i proterati u šiptariju. Teško obolela osoba, ali ozbiljno - glasili su samo neki od komentara ogorčenih tviteraša.

 

 

Politički analitičar Stevica Deđanski u razgovoru za Republiku isitče da ovako nešto od Sandulovića ne treba da iznenađuje.

- Imamo više takvih kao što je on, Čanak, Čeda Jovanović, svi bi oni bili spremni da urade slične stvari. Nažalost, takvih imamo i među trenutnom demokratskom opozicijom, samo što oni to sad ne bi smeli, jer bi izgubili i ovo malo glasača što imaju. Što se Sandulovića tiče, ovo je slika i prilika njega, te tako koga je god iznenadio ovaj njegov potez, taj verovatno nije baš najbolje upućen u politiku - poručio je Deđanski.

Podsetimo, Sandulović se nedavno sastajao sa premijerom takozvanog Kosova Aljbinom Kurtijem i predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani, sa kojima je proslavljao nezavisnost lažne države i čime se javno hvalio na svom Tviter nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
draza

02.03.2023 13:15

polako sticice ga ruka pravde ,ne brinite dolazi ono sto je trazio.