PREOKRENUĆEMO REZULTAT! Teška pozicija predsednika u Briselu, ali NEMA PREDAJE!

Autor:

Vesti

27.02.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalskim rečnikom rečeno - izađeš na teren u 80, 85. minutu pri rezultatu 0:3, odigraš najbolje moguće, smanjiš na 2:3, uskoro ćeš izjednačiti na 3:3, ali sve to ništa ne valja!

PREOKRENUĆEMO REZULTAT! Teška pozicija predsednika u Briselu, ali NEMA PREDAJE!

Foto: Printscreen

Oni te pljuju, tvrde da si najgori od svih igrača i očekuju da pobediš sa 4:3. I svi ti pametnjakovići jako dobro znaju da je to nemoguće, ali na svakom koraku krljaju, napadaju, grizu, sapliću, prete...

O Srbiji, razumemo se, govorimo. O Srbiji, lažnoj državi Kosovo i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Kada je on 'izašao na teren', pre deset godina, bili smo izbušeni, gubili smo sa ubedljivom razlikom i već uveliko bili otpisani. A onda nas je on vratio u igru. Sada bez nas više ništa ne može da se reši i mi smo ti koji se pitamo.

Ali, ne valja! Ne valja mrziteljima, i sa jedne i sa druge strane. Ne valja onima kojima je Kosovo samo najbolja poluga za pokušaj nasilnog otimanja vlasti. Ne valja ludacima koji se predstavljaju kao najveće patriote, a prizivaju najgori nacionalni poraz.

I, upamtite šta vam kažemo, razočaraće se najstrašnije i jedni i drugi kada Vučić i večeras ponovo u Briselu zabije gol.

I opet će tvrditi da on nema pojma, da ne zna da igra, da bi oni to mnogo bolje samo kada bi ih neko pustio iako je očigledno da imaju obe leve noge. I iako se dobro sećamo da su oni, kada su bili na vlasti, davali samo autogolove, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (33)

Loading
srki

27.02.2023 12:32

Danas smo svi uz predsednika Aleksandra Vučića!Svi kao jedan.

Tamara

27.02.2023 13:35

Председник је најбољи у тешким ситуацијама, увек се бори за Србију и за наш народ.

Andrijana

27.02.2023 14:19

Pobedice Srbija, u to sam sigurna.

Sladjan

27.02.2023 14:59

Predaja nije opcija, samo napred.