BUM! Večiti derbi POMEREN, poznato kada će Zvezda i Partizan na teren!

Autor:

Sport

17.02.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično, navijači oba tima ovo su čekali da čuju.

BUM! Večiti derbi POMEREN, poznato kada će Zvezda i Partizan na teren!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Sve je spremno za prvi večiti derbi u 2023. godini.

Ovo će biti 169. sudar Crvene zvezde i Partizana, a posle niza peripetija poznato je i kada će biti na programu.

Iako je derbi bio zakazan za 2. mart od 18 časova, iz Ljutice Bogdana su potvrdili da je će se odigrati dan ranije, 1. marta, sa početkom u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Ova vest obradovaće navijače oba tima koji će moći da gledaju svoje ljubimce i u važnim evroligaškim mečevima koji su na programu u četvrtak 2. marta.

Kao što smo naveli, početak večitog derbija prvobitno je zakazan za četvrtak 2. mart od 18 časova, a istog dana u beogradskoj Štark Areni, samo od 18.45, trebalo je da svoju utakmicu Evrolige igraju ekipe Partizana i Albe. Takođe, pored ove dve utakmice, od 20.45 košarkaši Crvene zvezde igraće protiv Bajerna u Minhenu pa je nastala totalna konfuzija.

Prvo je meč Partizana i Albe pomeren za 21 čas, a sada je i večiti derbi zakazan za dan ranije te je policiji olakšan posao.

Inače, derbi je trebao da se igra u četvrtak 2. marta na zahtev Partizana koji je to tražio zbog zgusnutog kalendara i evropskih izazova. Sada im zahtev ipak neće proći, te će beogradski večiti na teren u sredu 1. marta od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading