SPREMA SE HAOS U BEOGRADU! Večiti derbi u CENTRU PAŽNJE čeka se reakcija POLICIJE!

Autor:

Sport

14.02.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je jednostavno nemoguće organizovati tako da će organi reda imati pune ruke posla.

SPREMA SE HAOS U BEOGRADU! Večiti derbi u CENTRU PAŽNJE čeka se reakcija POLICIJE!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće 169. večiti derbi u okviru 24. kola Superlige Srbije u četvrtak 2. marta od 18 časova na Marakani.

Termin jeste veoma nepopularan, a zbog još jednog podatka tek se očekuje reakcija policije.

Naime, početak večitog derbija zakazan je za 18 časova, a kada na Marakani prvo poluvreme uđe u samu završnicu u beogradskoj Štark Areni očekuje se početak meča Evrolige između Partizana i Albe (18.45).

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Nema sumnje da će biti gotovo nemoguće organizovati ovakva dva događaja u jednom danu i da Beogradu prete ozbiljni navijački incidenti. Derbi sam po sebi donosi visok rizik, a kada se na to doda evroligaška utakmica jedno je sigurno - organi reda će imati jako težak posao.

Zbog toga se očekuje reakcija policije, a može da se desi i da se zatraži pomeranje ili odlaganje nekog od ova dva događaja. 

Takođe, pored ove dve utakmice, od 20.45 košarkaše Crvene zvezde očekuje duel protiv Bajerna u Minhenu, ali taj duel ne utiče toliko na organizaciju događaja u srpskoj prestonici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading