ZVEZDIN ĐAK BLISTA: Čaroban meč u Humskoj, žao mi je samo što nisam dao gol!

Autor:

Sport

12.02.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Mituljikić odigrao je važnu ulogu u pobedi Mladosti GAT protiv Partizana, a za naš portal izneo je utiske posle ove utakmice.

ZVEZDIN ĐAK BLISTA: Čaroban meč u Humskoj, žao mi je samo što nisam dao gol!

Foto: Starsport

Jovan Mituljikić i Partik Andrade

Partizan je u meču 21. kola Superlige Srbije doživeo istorijski brodolom u Humskoj.

Ekipa Mladosti GAT ponizila je crno-bele i slavila sa 4:0, te, pogurala Crvenu zvezdu ka tituli.

Jedan od igrača koji je imao zapaženu rolu u pobedi novosadskog tima je i supertalentovani Jovan Mituljikić, đak omladinske škole tima sa Marakane. Mituljikić je na terenu proveo 83. minuta i pokazao je da na njega u budućnosti može ozbiljno da se računa, a za naš portal izneo je utiske posle ove istorijske pobede:

- Dobro smo spremili utakmicu, spremali smo je dva dana. Bilo je čarobno, pošto sam zvezdaš imao sam i poseban motiv. Sigurno da mi je ovo najznačajnija utakmica koju sam igrao - počeo je priču Mituljikić.

Republika

Foto: Starsport

Jovan Mituljikić

 

Mladost GAT nalazi se u opasnoj zoni, da li posle ove pobede može da se uđe u seriju i obezbedi opstanak?

- To je glavni i jedini cilj, imamo TSC u nedelju i od sutra već zaboravljamo utakmicu sa Partizanom i krećemo da se spremamo za naredne susrete.

Da li je istorijski trijumf proslavljen?

- Jeste, ali to je bilo sinoć, već od sutra krećemo u nove izazove.

Za kraj, u Mladost si stigao kao pozajmljen igrač Crvene zvezde. Jesu li čelni ljudi tima sa Marakane pratili utakmicu u Humskoj?

- Ne znam još, ali verujem da jesu. Žao mi je što nisam dao makar jedan gol. Nadam se da će biti prilike za tako nešto već u nedelju protiv TSC-a - zaključio je Jovan Mituljikić.

Istorijski potop Partizana za naš portal prokomentarisao je i nekadašnji prvi čovek crno-belih, Dragan Đurić, a njegov, zaista brutalan i oštar komentar stanja u Humskoj možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading