PETRIĆ NA MUKAMA: Neočekivani problem za Partizan!

Autor:

Sport

07.02.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba crno-belih suočava se sa situacijom koju nije mogao da planira.

PETRIĆ NA MUKAMA: Neočekivani problem za Partizan!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana u subotu dočekuju novosadski Mladost GAT u 21. kolu Mozzart bet Superlige.

Trener crno-belih Gordan Petrić neće moći da računa Igora Vujačića zbog nagomilavanja žutih kartona jer je u prethodnoj utakmice u kojoj su crno-beli savladali kruševački Napredak u gostima rezultatom 1:0 dobio četvrtu javnu opomenu.

Biće ovo prva pauza izazvana kartonima za crnogorskog defanzivca i videćemo koga će Gordan Petrić "gurnuti u vatru" u meču protiv novosadske Mladosti.

Republika

Foto: Starsport

Igor Vujačić

 

Štoper Partizana je nedavno produžio ugovor do 2025. godine, čime je klub osigurao njegov ostanak.

- Vrhunski početak sezone, kakav se samo poželeti može. Nadam se da ćemo upravo uz ovakvu dobru energiju početi i polusezonu. Zaista sam srećan što ću nastaviti da branim boje svog kluba do 2025. godine. Nikada se ne zna, možda i posle toga - rekao je Vujačić.

Vujačić je tokom karijere nastupao za Zetu, Vojvodinu i Mogren, a imao je i kratku epizodu u Poljskoj. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 25 utakmica, dok je u crno-belom dresu nastupao 112 puta i postigao je 11 golova.

Podgoričanin je u Partizan došao u sezoni 2019/2020, i dalje nije osvojio niti jedan trofej, a ove sezone upisao ukupno 17 nastupa u Superligi za Partizan, postigao je dva gola uz jednu asistenciju. U Ligi konferencija pojavio se na svih šest utakmica, kao i u kvalifikacijama za Ligu konferencija i Ligu Evrope. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading