ZBOG ČEGA GA BOLI GLAVA? Lazetić rešio da progovori i OTVORI KARTE!

Autor:

Sport

01.03.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazetić se obratio medijima pred meč sa kragujevačkim klubom.

ZBOG ČEGA GA BOLI GLAVA? Lazetić rešio da progovori i OTVORI KARTE!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC-a gostovaće u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923. Meč 24. kola Superlige Srbije će biti na programu u sredu od 14 časova. 

Trener TSC-a Žarko Lazetić je pred susret sa Kragujevčanima rekao da mu nije bilo najlakše da se pripremi za predstojeću utakmicu, ali da je ipak uživao u tome.

- Zabolela me je glava dok sam se spremao za ovu utakmicu, ali mi je bilo i veliko zadovoljstvo jer su izvanredna ekipa u kojoj moj kolega Joksa radi odličan posao. Poslednji dokaz za to je meč protiv Partizana na kojem su bili bolji i imali 86 odsto tačnih pasova. Dobro brane centralne pozicije koje bi i mi želeli da eksploatišemo, u njihovoj igri se jasno prepoznaje kvalitet i može puno da se vidi i nauči i mogu samo da čestitam kolegi na sjajnom poslu koji radi. Znamo da je pred nama ozbiljna utakmica, kvalitetan protivnik, po fazama igre možda i najorganizovaniji u ovom delu sezone i pripremamo se da na njihovu igru i organizaciju odgovorimo na najbolji mogući način - rekao je Lazetić.

Odbrambeni igrač Josip Ćalušić, rekao je da Radnički ima jaku ekipu i da će ovo za TSC biti težak zadatak.

Republika

Foto: Starsport

Josip Čalušić

- Ne čeka nas lagan meč, pogotovu jer na njihovom terenu gostujemo u momentu kada su puni poleta zbog osvojenog boda protiv Partizana. Naravno, svaka utakmica je teška, i u nastavku prvenstva će biti sve teže i teže, ali ipak sve zavisi od nas i treba da gledamo sebe, ako budemo pravi verujem da ni rezultat neće izostati - kazao je Ćalušić.

TSC se nalazi na 3. mestu tabele sa 46 bodova, dok je Radnički na 8. poziciji, sa 27 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading