DOMINACIJA JAVORA: Ivanjičani replikom iz ČUVENOG filma najavili duel sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.02.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan sjajan potez tima zaduženog za društvene mreže.

DOMINACIJA JAVORA: Ivanjičani replikom iz ČUVENOG filma najavili duel sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)

Foto: Starsport

Navikao nas je Javor da na sjajan način najavljuje mečeve ili da na još bolji način proslavlja pobede, a Ivanjičani nisu ni ovoga puta zakazali.

Naime, danas se u okviru 23. kola Superlige Srbije sastaju Javor i Crvena zvezda, a meč koji počinje u 14 časova domaćini su najavili replikom iz filma "Lajanje na zvezde".

- Danas u našem gradu igra Zvezda - glasi čuvena rečenica iz tog filma, koju je administrator Tviter sajta Javora odlično iskoristio kao najavu ovog meča.

Javor sjajno igra na startu prolećnog dela sezone, pošto je upisao sedam od maksimalnih devet bodova. Slavili su u duelima sa ekipama Mladosti GAT i Spartakom iz Subotice, dok su remizirali sa kragujevačkim Radničkim.

Sa druge strane, crveno-beli takođe imaju dve pobede i remi od početka drugog dela. Prvo su remizirali sa Vojvodinom, a zatim su upisali trijumfe protiv Voždovca i ekipe Čukaričkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading