"GRAĐANI" I DALJE SANJAJU TITULU: Siti rutinski protiv Aston Vile, BLISTAO Marez!

Autor:

Sport

12.02.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon novog trijumfa puleni Pepa Gvardiole stigli su do 48. boda, tri više uz utakmicu manje ima vodeći Arsenal.

"GRAĐANI" I DALJE SANJAJU TITULU: Siti rutinski protiv Aston Vile, BLISTAO Marez!

Foto: Tanjug/AP

Ekipa Mančester sitija rutinski je savladala Aston Vilu na svom Etihadu rezultatom 3:1 (3:0). Utakmica 23. kola Premijer lige praktično je bila rešena posle prvog poluvremena, a junak trijumfa "građana" bio je Rijad Marez.

 

 

Poveo je Mančester siti već u četvrtom minutu, na proigravanje Mareza pogodio je Rodri.

Grešku odbrane Vile u 39. minutu "građani" su još jednom kaznili. Haland je sjajno proigrao Gundogana, kojem je ostalo samo da postavi nogu i ubaci loptu u mrežu.

Pitanje pobednika je rešeno u 45+1. minutu, kad je iz jedanaesterca pogodio Marez, na Itihadu omraženi Emiliano Martinez nije imao nikakvih šansi.

U nastavku bolja igra gostiju iz Birmingema. Vila je vratila nadu da može nešto da dobije iz ovog duela, kad je u 61. minutu na dodavanje Daglasa Luiza pogodio Oli Votkins.

Nakon novog trijumfa puleni Pepa Gvardiole stigli su do 48. boda i trenutno se nalaze na drugoj poziciji. Aston Vila je 11. sa 28 bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading