DŽINOVSKI KORAK KA OPSTANKU: Javor bolji od Spartaka na ivanjičkom snegu!

Autor:

Sport

12.02.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaleđeni i snegom prekriveni teren u Ivanjici onemogućio je kvalitetan fudbal i doprineo da se efektivna igra svede na minimum.

DŽINOVSKI KORAK KA OPSTANKU: Javor bolji od Spartaka na ivanjičkom snegu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Javora savladali su subotički Spartak minimalnim rezultatom (1:0) u meču 21. kola Superlige Srbije.

 

 

Zaleđeni i snegom prekriveni teren u Ivanjici onemogućio je kvalitetan fudbal i doprineo da se efektivna igra svede na minimum. Okolnosti u kojima je susret odigran na najbolji način oslikava podatak da je tokom uvodnih 20 minuta manje od pet provedeno zaista u fudbalskom nadmetanju.

I logično, s obzirom na broj prekida, upravo jedan od njih doneo je prevagu. Prekršaj gostiju na desbnoj strani doneo je priliku Javoru da u 35. minutu iz skraćenog kornera dođe do vođstva. Slobodan udarac izveo je Milošević, a Gigić sa druge stative glavom poslao loptu ka golu rivala. U želji da osujedi pretnju napadača Javora Hrstić je zakačio loptu, ali je uspeo samo da joj promeni putanju i pošalje je u sopstvenu mrežu.

Ivanjički klub novom pobedom napravio je džinovski korak ka opstanku u ligi. Trenutno su 10. sa 22 boda, dok je Spartak na 14. mestu sa četiri boda manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading