BRODOLOM CRNO-BELIH: Monca ŠOKIRALA Juventus i upropastila Vlahovićev povratak! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.01.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota od koje će se izabranici Masimilijana Alegrija teško oporaviti.

BRODOLOM CRNO-BELIH: Monca ŠOKIRALA Juventus i upropastila Vlahovićev povratak! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Fudbaleri Monce napravili su veliki šok u 20. kolu italijanske Serije A, pošto su kao gosti savladali ekipu Juventusa sa 2:0 (2:0).

Golove za gostujući tim postigli su Kjuria u 18, odnosno Dani Mota u 39. minutu, pa je ekipa Monce zabeležila i drugi trijumf u sezoni protiv crno-belih iz Torina.

Da stvari ne idu dobro po domaće nagovestio je već Kaprari golom u 10. minutu, ali je on na sreću Juvea poništen zbog ofsajda. Ipak, preostala dva šuta Monce u prvom delu igre su završila u golu, pa je Paladinova ekipa stigla do ogromnih 2:0 na poluvremenu.

Pokušavali su "bjankoneri" da se vrate u meč na sve mpoguće načine, čak je i Dušan Vlahović ušao na teren u 65. minutu, u prvom meču za Juventus još od 25. oktobra i poraza od Benfike u Ligi šampiona, ali ni to nije pomoglo.

Odnos u udarcima na gol je na kraju bio 22:3, ali se broje samo one lopte koje su završile u mreži, pa je tim iz Monce iz Torina otišao sa sva tri boda.

Posle ove pobede Monca je skočila na 11. mesto na tabeli, sa 25 osvojenih bodova, dok je Juventus ostao na dalekoj 13. poziciji, sa dva boda manje od Monce.

Podsetimo, Juve je ranije tokom meseca ostao bez čak 15 bodova, koje mu je oduzeo sud u Italiji, pa su bilo kakve ambicije o dobrom plasmanu pale u vodu već u januaru.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading