PARTIZAN NA PRAGU EVROPSKOG PROLEĆA: Sjajna vest za crno-bele STIŽE iz Češke - Keln ELIMINISAO Slovacko iz Lige konferencija!

Autor:

Sport

28.10.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasplet po meri aktuelnog viceprvaka Srbije.

PARTIZAN NA PRAGU EVROPSKOG PROLEĆA: Sjajna vest za crno-bele STIŽE iz Češke - Keln ELIMINISAO Slovacko iz Lige konferencija!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Slovacko - Keln

Fudbaleri Kelna nadigrali su Slovacko u 5. kolu grupne faze Lige konferencija minimalnim rezultatom 1:0 (0:0). Ov im porazom češki predstavnik je izgubio i teoretske šanse za prolaz dalje, pa će bez takmičarskog motiva doputovati na meč poslednje runde sa Partizanom u Humskoj.

Duel u Češkoj trebalo je da bude odigran sinoć, ali je pomeren za petak zbog loših vremenskih uslova.

"Jarčevi" su pobedonosni gol postigli u 82. minutu, kada je Duda realizovao penal, a prethodno su dugo lomili otpor "tvrdog" domaćina.

Situacija u grupi D je sada jasna. Nica i crno-beli imaju po osam bodova, bundesligaš je sakupio sedam, a budući da će u zadnjem kolu snage odmeriti francuski i nemački predstavnik, "Parnom valjkU" je dovoljan bod za prolaz u nokaut fazu najmlađeg evropskog takmičenja. Ipak, Partizan će pokušati da slavi i sačeka kiks kluba sa "Rivijere", kako bi zauzeo prvo mesto i obezbedio direktan plasman u osminu finala.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading