POSLE MUČENJA U KRAGUJEVCU: Milojević pronašao ALIBI za loše izdanje crveno-belih!

Autor:

Sport

16.10.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg važećeg srpskog šampiona nakon "minimalca" protiv Radničkog.

POSLE MUČENJA U KRAGUJEVCU: Milojević pronašao ALIBI za loše izdanje crveno-belih!

Foto: Starsport

Trener Zvezde Miloš Milojević

Aleksandar Katai je golom iz penala doneo pobedu Crvenoj zvezdi protiv Radničkog, a trener aktuelnog prvaka Srbije Miloš Milojević pronašao je razlog za loše izdanje svojih izabranika na "Čika Dači".

Kormilar crveno-belih je za slabiju igru "okrivio" teren, a svojim momcima je odao priznanje na trudu i borbenosti.

- Nismo otvorili meč na vreme. Neću da se žalim, ali nije ni teren bio dobar za igru. Kad smo dali gol, imali smo više šansi. To moramo da realizujemo. Što se tiče zalaganja na ovom terenu, igračima svaka čast - rekao je Milojević po završetku susreta koji je pripao klubu iz Ljutice Bogdana (1:0)..

Zvezda se dugo mučila u Kragujevcu, Kanga je pogodio stativu, a Katai prečku, pre nego što je "desetka" crveno-belih realizovala najstrožu kaznu koju je sudija Lazar Lukić dosudio zbog prekršaja nad Aleksandrom Pešićem.

Milojevićeve pulene naredni izazov u šampionatu očekuje već u četvrtak, kada igraju zaostali derbi susret protiv Vojvodine.

Zvezda se sa nova tri boda učvrstila na čelu prvenstvene tabele, a Večitom rivalu trenutno beži osam bodova, uz utakmicu više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading