SINE, NISI TI MESI: Alegri OTVORIO KARTE, napadač NAJUREN iz Juventusa!

Autor:

Sport

31.05.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Alegri o gorućoj temi.

SINE, NISI TI MESI: Alegri OTVORIO KARTE, napadač NAJUREN iz Juventusa!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović i Paolo Dibala

Trener Juventusa Masimilijano Alegri oštro je kritikovao argentinskog napadača Paola Dibalu, koji će na leto napustiti redove torinske Stare dame bez obeštećenja.

- Dibala mora da se vrati sebi, bilo je trenutaka kada su ga ponele priče o tome da je novi Mesi. Igrač ne može da se ponaša ili da razmišlja o tome da bude kao drugi. Ima još toliko toga da pruži, jer ima izvanredne tehničke kvalitete, igra na božanski način - počeo je Alegri.

Svi želimo da igramo dobro, ali to je apstraktna reč, jer se na kraju svi sećamo Ronaldovih makazica ovde u Torinu a ne kako je tekla akcija. Onda zavisi od karakteristika igrača, ali pre svega od klupskog DNK, još jednog elementa koji ne možete da promenite. Nikada za onoga ko pobedi nećete reći da je igrao loše. Ali oni koji igraju dobro mogu da izgube i onda budu kritikovani jer nemaju rezultat. Kada ste na terenu, ne postoji jedinstven način za pobedu. Morate da imate vrlo dobre igrače, postavite ih na pravu poziciju i date im ideju. Razlika je u tome što kada trenirate veliki tim, cilj je – pobeda. Kada si u velikom timu, moraš da pobeđuješ. Zato morate da pronađete metod, a on nije isti svake godine - kazao je Alegri, koji je potom dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mas Alegri

Za budućnost postoje dvojica – De Liht i Lokateli. Manuel je bio sjajna kupovina, mogao bi da bude kapiten, ima tehničke sposobnosti i moralne karakteristike da ostane u Juventusu još mnogo godina. Ove godine Danilo je bio prijatno iznenađenje. Kada priča nikada nije banalan i uvek stavlja tim ispred sebe. Pravi vođa mora da bude tih, mora da priča malo i uvek stavlja tim u prvi plan.

Podsetimo da je 28-godišnji Argentinac od 2015. godine u Torinu, tada ga je Juve kupio iz Palerma, a dres Gaučosa nosio je 32 puta, uz dva postignuta gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading