KRISTIJANOVO POMRAČENJE UMA: Ronaldo ŽESTOKO ODALAMIO autističnog dečaka - UPLAKANA majka KUKA i JADIKUJE po medijima! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se o gorućoj temi, stala u zaštitu sina.

KRISTIJANOVO POMRAČENJE UMA: Ronaldo ŽESTOKO ODALAMIO autističnog dečaka - UPLAKANA majka KUKA i JADIKUJE po medijima! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera ikada, nalazi se na žestokom udaru engleske javnosti zbog gesta koji je načinio nakon poraza Mančester junajteda od Evertona na "Gudisonu" (1:0).

Naime, Portugalac je po izlasku sa terena slomio telefon jednog od navijača, a ispostavilo se da je reč o autističnom dečaku!

Detalje celog slučaja otkrila je njegova majka, vidno potresena incidentom.

Na kraju utakmice igrači Mančester Junajteda krenuli su sa terena, a mi smo bili na tribini uz tunel, moj sin je izvadio telefon kako bi ih snimao. On je želeo da snimi svakog igrača Junajteda, a kada je prolazio Ronaldo, spustio je telefon zbog toga što mu je noga krvarila, a pritom ništa nije rekao. Ronaldo je prošao pored njega i sramno i besno udario njega po ruci i telefonu i nastavio dalje ka svlačionici. Možete videti i modrice kakve je dobio od siline udarca - izjavila je ona, a potom je dodala:

 

 

Ne mogu da verujem da pričam o ovome. Plakala sam, bila sam u šoku, Džejkob je bio još više šokiran. On je autističan dečak, pa nije odmah shvatio šta se desilo, dok nismo došli kući. Bio je veoma uznemiren i razočaran. Ovo je bila njegova prva utakmica u životu. Imali smo predivan dan do pred sam kraj, kada se to desilo. Ronaldo nam je sve upropastio u sekundi - objasnila je Sara.

CR7 je oduvek bio veliki uzor dečaku koji ovakav "tretman" nikako nije zaslužio.

On je njegov idol. Moj sin je samo ponavljao “Ronaldo će biti tamo”. On mu je bio ikona. Mogla bi da razumem da mu je mahao telefonom ispred lica, ali on je samo spustio telefon jer je video njegovu nogu kako krvari. On je autističan dečak koga je napao jedan fudbaler, tako ja to vidim kao majka - zaključila je dečakova mama.

Podsetimo, Ronaldo je momku uputio javno izvinjenje putem Instagrama, uz poziv da bude njegov gost na "Old Trafordu", ali s obzirom na razmere koje je poprimio ceo slučaj, ostaje otvoreno pitanje da li je učinio dovoljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tkrk

10.04.2022 18:41

Nije ovoj grozoti ovo prvi incident. Sablasan je. Odvratnost izbija iz njega i matere mu odvratne.