NADOBUDNI RONALDO PROGUTAO SUJETU: Kristijano povukao GOSPODSKI POTEZ posle SKANDALČINE na "Gudisonu"! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Sport

10.04.2022

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram se "usijao" zbog Portugalca!

NADOBUDNI RONALDO PROGUTAO SUJETU: Kristijano povukao GOSPODSKI POTEZ posle SKANDALČINE na "Gudisonu"! (VIDEO, FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo

Poraz Mančester junajteda na "Gudisonu" izuzetno teško je pao Kristijanu Ronaldu, koji je posle utakmice napravio gaf o kome "bruji" Engleska. Portugalac je, po ulasku u tunel, oteo telefon jednom navijaču i razbio ga o pod, a o celom slučaju oglasio se putem društvenih mreža.

 

 

- Nikada nije lako izaći na kraj sa emocijama u teškim momentima koje proživljavamo. Bez obzira na to, naša je obaveza da budemo puni poštovanja, strpljivi i da dajemo pozitivan primer klincima koji vole ovu prelepu igru. Voleo bih da uputim izvinjenje zbog mog gesta, a navijača bih pozvao da, ukoliko je to moguće, dođe na "Old Traford" i odgleda utakmicu, kao znak fer-pleja i sportskog ponašanja - naveo je portugalski superstar.

 

 

Podsetimo, poraz od Evertona dodatno je udaljio Crvene đavole od plasmana u Ligu šampiona, a na tabeli Premijer lige četvrtoplasirani Totenhem im sada beži šest bodova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading