PRESEKAO ZBOG LIGE ŠAMPIONA: Poznato gde Zoran Tošić NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

27.03.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni as odlučio.

PRESEKAO ZBOG LIGE ŠAMPIONA: Poznato gde Zoran Tošić NASTAVLJA karijeru!

Foto: Starsport

Zoran Tošić

Iskusni krilni napadač Zoran Tošić planira da ostane u Tobolu do kraja ugovora koji je sa Kazahstancima parafirao do isteka tekuće godine.

Kao glavni motiv za takvu odluku Srbin ističe mogućnost da se još jednom oproba u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Što se mene lično tiče veoma sam srećan što sam postigao prvi gol u prvenstvu i nadam se da ću nastaviti u istom ritmu. Nakon što je Tobol osvojio trofeje shvatio sam da želim da ostanem i pomognem timu u Ligi šampiona. Za mene je to veoma važno, mislim da mogu da budem koristan klubu. Ove sam sasim zadovoljan. Organizacija je na visokom nivou, momci, stučni štab, kompletan kadar. Ovo je veoma ozbiljan klub, osećam se prijatno. Mogu da kažem da sam se sasvim navikao - poručio je Tošić, pa ja potom dodao:

Republika

Foto: Tanjug

Sa Tobolom merka Evropu - Zoran Tošić

Liga šampiona je ogromna motivacija za svakog fudbalera. Zaista se radujem trenutku kada budemo igrali u evropskom takmičenju. Ali prvo nas očekuje mnogo važnih utakmica unutar Kazahstana. Moramo ih uspešno odigrati da bismo posle mogli mirno da razmišljamo o međunarodnim takmičenjima. Naravno, Liga šampiona se izdvaja, to je nivo na kom svaki fudbaler želi da vidi sebe - zaključio je 34-godišnji Srbin.

"Grobari" su silno želeli da Tošića i u trećem mandatu vide u crno-belom dresu, ali je on svoju sreću na zalasku karijere pronašao u Kazahstanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading