JEDAN ČOVEK GA JE UBEDIO DA DOĐE: Legenda Reala završila u Partizanu!

Autor:

Sport

27.03.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filmska priča.

JEDAN ČOVEK GA JE UBEDIO DA DOĐE: Legenda Reala završila u Partizanu!

Foto: Starsport

Koreografija grobara na Ligi šampiona

Bivši fudbaler Predrag Mijatović otkrio je na koji način je 1990. godine iz podgoričke Budućnosti prešao u Partizan.

Prema njegovoj priči, ubedljivo najveće zasluge za to imao je Žarko Zečević.

Zeka je moj veliki prijatelj i jako je sposoban i pametan sportski radnik. U to doba, a i kasnije je napravio velike rezultate u Partizanu sa Nenadom Bjekovićem. Nije bilo lako raditi u tim vremenima. Ja sam jednom nogom bio u Hajduku iz Splita, dobili smo neke informacije, da je neka tendencija u zemlji i da će sve ići u nekom drugom pravcu i onda je došao na red Zeka sa njegovom pričom i filozofijom. Ima jako dobru priču, ima moć da natera nekog da razmišlja kao on i to je stvarno fenomenalno - rekao je Mijatović gostujući na "TV Arena sport".

Republika

Foto: Starsport

Predrag Mijatović

Nastavio je u istom ritmu.

- Razgovarao je sa mojim ocem, koji je inače bio Partizanovac, a ja sam kao klinac, tada normalno poslušao mog oca i mislim mi je to bila najbolja odluka u životu - dodao je Peđa.

Posle Partizana, Mijatović je igrao još za Valensiju, Real Madrid u kom je postao legenda jer je dao gol za titulu prvaka Evrope posle više od 30 godina čekanja, Fiorentinu i Levante.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading