DOBILI SU ONO ŠTO SU ZASLUŽILI: UEFA odlučila da NAJSTROŽIJE kazni Albaniju!

Autor:

Sport

21.03.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se obavešten izvor blizak Fudbalskom savezu Albanije.

DOBILI SU ONO ŠTO SU ZASLUŽILI: UEFA odlučila da NAJSTROŽIJE kazni Albaniju!

Foto: Tanjug/AP

Logo Lige konferencija

Nedavno je održan žreb za nokaut fazu Lige konferencija, gde su preostali timovi saznali svoj put do finala, koje treba da se održi 25. maja u Tirani.

Ipak, albanski novinar, Eno Skarko, izjavio je za medije u Grčkoj da bi mesto održavanja finala moglo biti održano drugde zbog krize u Fudbalskom savezu Albanije.

- Danas će biti održan sastanak unutar UEFA, gde će doneti odluke povodom finala takmičenja i mogućnosti menjanja lokacije. Kako stvari stoje, velike su šanse da će se mesto odigravanja finala promeniti. Razlog je što je UEFA zabrinuta za krizu unutar fudbalske federacije Albanije, koja je bez lidera posle suspenzije predsednike Armanda Duke, nakon političkog skandala - rekao je Skarko.

 

 

Izneo je i neke zanimljive detalje.

- Čeferin je posetio Tiranu prošlog meseca i bio je na sastanku sa premijerom Edijem Ramom, da stavi do znanja da bez pravog vođstva u FF Albanije, finale ne može da se održi u Albaniji. Od tada se ništa nije promenilo - dodao je.

Oko pitanja nove lokacije održavanja finala istakao je sledeće.

- Međutim Grčka ima najveće šanse da preuzme to finale, posebno Atina. Ali to nije zvanično. Osim Grčke, tu je i Severna Makedonija. Uskoro ćemo znati više - zaključio je.

Podsećamo da je Partizan učestvovao u osmini finala Lige konferencije, ali su ispali od holandskog Fejnorda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading