DRAMA! Lalatović IŠČUPAO pobedu u Novom Pazaru: Tuča, crveni kartoni i 100 minuta fudbala - Radnički PREŽIVEO kraj Jošanice!

Autor:

Sport

01.03.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda Kragujevčana!

DRAMA! Lalatović IŠČUPAO pobedu u Novom Pazaru: Tuča, crveni kartoni i 100 minuta fudbala - Radnički PREŽIVEO kraj Jošanice!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Radničkog savladali su "Kraj Jošanice" ekipu Novog Pazara u 25. kolu Superlige Srbije sa minimalnih 1:0, čime su stigli do zlata vredne pobede u borbi za opstanak.

Trenutak odluke dogodio se u 66. minutu, Milisavljević je odlično prošao po levoj strani, centrirao, a Nikola Kovačević je zahvatio volej na nekih 16 metara od gola i prelepim udarcem savladao Kukića. 

U završnici su viđene i nemile scene. Posle faula nad Milisavljevićem, Pavišić je dotrčao u nameri da ga što pre podigne i tom prilikom ga udario što je izazvalo revolt kompletne klupe gostiju, skočili su na fudbalera Pazaraca, a veći incident je izbegnut. Za ovaj potez, štoper domaćih je nagrađen crvenim kartonom.

Pre ovog incidenta, drugi žuti karton je dobio i Piščević u ekipi Radničkog zbog oštrog starta. 

Meč se igrao preko 100 minuta, ali su gosti odolelei i odneli ceo plen. 

Radnički je, pod dirigentskom palicom Nenada Lalatovića, ovom pobedom pobegao današnjem protivniku na plus četiri i ostavio ih na začelju tabele sa svega 18 bodova. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading