PIKSI KRSTARI JADRANOM: Selektor Srbije letuje u Hrvatskoj sa Karićima! (FOTO)

Autor:

Sport

16.08.2021

07:03 >> 07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom i prijateljima jahtom je obišao hrvatska ostrva .

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Stojković Piksi

 

Sa čuvenim fudbalskim velikanom nije manjkalo dobre zabave nikome u društvu na letovanju, a o tome svedoče fotografije koje je na instagramu objavila Ivana Mišković Karić dugogodišnja prijateljica Stojkovića koja je uvek spremna da ugosti prijatelje na Jadranu u porodičnoj vili na Rosama. 

Foto: instagram.com/printscreen

Bogata gozba na letovanju

 

Ovog avgusta Stojkovići su sa Goranom Karićem  i Ivanom Mišković Karić i još nekiliko prijatelja obilazili hrvatski deo Jadrana, a posetili su ostrva i nekoliko nacionalnih parkova.

- Karići su Stojkoviće i druge svoje prijatelje vodili na hrvatska ostrva. Obilazili su Vis i divili se njegovoj vegetaciji. Takodje su bili i na ostrvu Mljet koje ih je fasciniralo. Ručali su u Nacionalnom parku Krka i kupali se na najlepšim u najskrovitijim plažama, ali i na otvorenom moru i po tesnacima uživajući u kristalno čistom moru - kaže izvor Republike.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Piksi obilazi ostrva po Jadranu

 

Osim u pejzažima krajolika i aktivnom odmoru,  selektor Srbije je uživao u razgledanju podvodne vegetacije, dok njegova lepa supruga najviše opuštalo sunčanje na jahti i ćaskanje sa odabranim prijateljima. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pravda

17.08.2021 14:22

Patriote moje, kod hrvata na odmor!