Selektor Slovenije pred četvrtfinale: Nisam se čuo sa Kokoškovim tokom prvenstva!

Autor:

Sport

12.09.2022

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Sekulić, trener reprezentacije Slovenije, dao je izjavu srpskim novinarima pred duel u četvrtfinalu.

Selektor Slovenije pred četvrtfinale: Nisam se čuo sa Kokoškovim tokom prvenstva!

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić i Goran Dragić

Nakon trijumfa nad Belgijom, Slovence u četvrfinalu čeka Poljska, koja je u osmini finala izbacila Ukrajinu. Pred taj meč, selektor Sekulić je dao izjavu i za srpske medije.

- Videli smo da nema nikakve garancije, da nema ništa garantovano, svako mora da se izbori na terenu - izjavio je Sekulić, alaudirajući na šokantan poraz Srbije u prvom meču eliminacione faze.

U izjavi se takođe osvrnuo i na povrede koje su zadesile njegovu ekipu. Luka Dončić će biti spreman za duel sa Poljacima, ali je situacija drugačija kada je u pitanju Zoran Dragić.

Zoran Dragić je definitivno aut, on ima dosta tešku povredu kvadricepsa, mislim da je dosta da je dva meseca pauza za njega - saopštio je Sekulić.

Takođe, selektor "Zmajčeka" je rekao da se tokom celog prvenstva nije čuo sa Igorom Kokoškovim, koji je Slovence predvodio do zlatne medalje na Eurobasketu 2017. godine.

Republika

Foto: Starsport

Bivši selektor "Orlova", Igor Kokoškov

 

Moram da priznam da se nisam čuo tokom prvenstva, čuli smo se pre prvenstva. Pošalje on poneku poruku. Verovatno se i on oseća da neće da smeta, ali dobro bi došao njegov savet jer je veliki trener i napravio je ogromne, najveće uspehe slovenačke košarke. Sigurno da bi bio velika pomoć. lakše bi bilo da je on tu.

Reprezentacija Slovenije u sredu od 20:30 igra sa Poljskom, u okviru četvrtfinala prvenstva Evrope. Pobednik tog meča će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela Francuske i Italije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading