GDE SU VAM M*DA? Turkoglu zapušio usta LAŽOVIMA iz Gruzije, pa udario na FIBA!

Autor:

Sport

06.09.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se legenda turske košarke o skandalu koji je obeležio dosadašnji tok EP.

GDE SU VAM M*DA? Turkoglu zapušio usta LAŽOVIMA iz Gruzije, pa udario na FIBA!

Foto: Tanjug

Hidajet Turkoglu

Hidajet Turkoglu, prvi čovek turskog košarkaškog saveza, oštro je napao Gruziju, ali i FIBA, zbog incidenata viđenih tokom 3. kola grupne faze Evropskog šampionata.

Gruzijci su naveli da Turci provociraju, dok je svetska kuća košarke pokrenula istragu zbog navodnog napada na Furkana Korkmaza, asa selekcije sa Bosfora.

Ako misle da je provokacija, zašto ne prikažu snimke javnosti? Ako misle da nekoga provociramo i imaju mu*a, zašto ne pokažu snimke da vidimo šta se desilo u svlačionici? - upitao je proslavljeni NBA as.

Onda ćemo videti ko laže, a ko ne. Ko provocira, a ko ne. Sledeći put kada ih vidite, to ih pitajte. Ako toliko verujete u ono što pričate, zašto ne pokažete snike sa kamera kako bi ceo svet video šta se desilo? - naveo je Turkoglu, a potom je dodao:

Onda ćemo moći da kažemo da li smo mi nekog provocirali ili nismo. Barem, ako toliko verujete sebi... Ako imate mu*da, zašto ne pokažete snimke? Ali, ako ih nemate, onda ne bi trebalo da pričate o toj situaciji - reči su Hidajeta Turkoglua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading