OGLAS NAJBOLJEG STUDENTA ODUŠEVIO BALKAN! Dok drugi uče, on obaveze završio, pa traži devojku I TO ZA PLAŽU!

Autor:

Razonoda

10.04.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanima me dobra ženska osoba kod koje me ne zanima izgled nego duša, napisao je mladić

OGLAS NAJBOLJEG STUDENTA ODUŠEVIO BALKAN! Dok drugi uče, on obaveze završio, pa traži devojku I TO ZA PLAŽU!

Foto: youtube.com/ ZONE Media

Nesvakidašnji oglas jednog mladića iz Hrvatske postao je pravi hit na Balkanu, nasmejavši mnoge svojom iskrenošću i neobičnim zahtevima. Ovaj 21-godišnji student iz Osijeka potpuno je iznenadio javnost kada je odlučio da potraži društvo ženske osobe za odlazak na plažu u Osijeku ili Vukovaru.

U svom oglasu, ovaj mladić istakao je da je najbolji student na godini i da je uspešno položio sve ispite, te da sada nema društvo jer su njegovi vršnjaci i dalje zauzeti učenjem. Ovaj originalan pristup pronalaženju društva izazvao je mnoge reakcije i komentare na društvenim mrežama.

- Tražim društvo punoletne ženske osobe za odlazak na plažu u Osijeku ili Vukovaru. Vozač sam i posedujem svoj automobil. Imam 21 godinu, najbolji sam student na godini, sve ispite sam položio pa nemam društvo dok drugi još uče. Zanima me dobra ženska osoba kod koje me ne zanima izgled nego duša - napisao je mladić.


Posebno je mnoge oduševila konstatacija da družbenica ne mora da bude lepa, već bi trebalo da ima dušu.  Ova iskrenost i nekonvencionalan pristup izazvali su simpatije kod mnogih, ali su takođe izazvali i sumnjičavost kod nekih korisnika društvenih mreža.

Oglas je izazvao širok dijapazon reakcija - od oduševljenja i podrške, do sumnjičavosti i komentara koji dovode u pitanje iskrenost ovog oglasa. Dok su neki pozdravili hrabrost i iskrenost mladića, drugi su izrazili sumnju u verodostojnost njegovih tvrdnji, ističući da "najbolji student" ne bi morao da traži društvo na ovakav način.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading