ŽENA ZVANA SREĆA: Pre šest godina kupila prsten na buvljaku za 1.500 dinara, pa otkrila da vredi 400.000 EVRA! Evo šta joj se SADA DOGODILO

Autor:

Razonoda

22.09.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislila je da se priča iz 2017. godine kada ju je pogledao "onaj odozgo" nikad više neće ponoviti, međutim, neke osobe zaista prati sreća

ŽENA ZVANA SREĆA: Pre šest godina kupila prsten na buvljaku za 1.500 dinara, pa otkrila da vredi 400.000 EVRA! Evo šta joj se SADA DOGODILO

Foto: pixabay.com

Postoje ljudi koje sreća ne može da pogleda ni za lek, ali i oni kojima je više neprijatno da se pogledaju u ogledalu koliko ih ona prati.

Jedna od tih drugih je i Britanka čije je ime poznato redakciji portala time.com, a koja je u centar pažnje javnosti dospela 2017. godine sa pričom pod nazivom “Prsten”.

Srećnica je tada na buvljaku kod Brajtona pazarila na ulici prsten koji je koštao oko 1.500 dinara. Svideo joj se oblik ali i boja, pa ga je uzela za svakodnevno nošenje.

Tek kada je u neobaveznom razgovoru u pabu sa prijateljicom shvatila da je prsten neuobičajeno lep i da “čudno sjaji” otišla je da proveri njegovu vrednost. Ostalo je istorija.

Njen prsten ubrzo je dospeo i do čuvene aukcijske kuće Sotheby u Londonu gde je prodat za čak 400.000 evra!

Žena je od tog novca kupila kuću i godinama živi povučeno sređujući baštu sa mnogo cveća.

Pre tri nedelje srećna dama je otišla do napuštene kuće svoje bake na selu kako bi je raščistila i pripremila za prodaju.

Naletela je na neke stare novčiće koje je prvo krenula da baci, a onda je poučena iskustvom iz 2017. godine ipak odlučila da proveri da li i oni vrede.

I vredeli su! U zalagaonici je dobila informaciju da su četiri novčića vredna čak 12.000 evra!

- Bila je van sebe od sreće. Zvala nas je da nam ispriča priču i pošalje poruku ljudima da nikada ne bacaju svoje stare stvari već da uvek prvo provere vrednost, ako im se učini da su posebne - prenosi portal Time.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading