DA LI JE KOD VITE "KLJUČ"!? Srpkinja hoće pošto-poto da se uda, spremna i menstrualnu krv da sipa u kafu! Vidovnjak joj nudi jednostavnije rešenje, ali je ponuda NEPRISTOJNA!

Autor:

Razonoda

17.02.2023

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama u jednoj grupi pod nazivom "Crni humor" objavljena je poruka žene koja traži savete koji bi joj pomogli da je partner oženi.

DA LI JE KOD VITE "KLJUČ"!? Srpkinja hoće pošto-poto da se uda, spremna i menstrualnu krv da sipa u kafu! Vidovnjak joj nudi jednostavnije rešenje, ali je ponuda NEPRISTOJNA!

Foto: printscreen

Iako je 21. vek pojedine žene i dalje veruju da će im lažne vračare pomoći da ih neki muškarac oženi, a neke od njih i dalje pribegavaju onoj metodi da muškarcu u kafu sipaju menstrualnu krv!

Naime, na društvenim mrežama u jednoj grupi pod nazivom "Crni humor" objavljena je poruka žene koja traži savete koji bi joj pomogli da je partner oženi. Pritom, žena se obraćala i navodnom vidovnjaku koji joj traži intimni odnos u zamenu za pomoć.

Republika

Foto: Printskrin/Tviter/Crni humor

Tvit jedne žene

 

Njena poruka izazvala je lavinu komentara.

- Hoće li da me oženi ako mu stavim ciklus u kafu? Pomozite mi... Kaže da neće nikada da se ženi, ali sam čula da može da pomogne to da krvlju ispišem njegovo ime na cigaru, popušim cigaru i dunem pepeo na leđa kad ne vidi. Ja bih da samo mene voli. Rekao je jedan vidoviti Vita da može da ga obaja, ali traži da spavam sa njim, a ja ne bi da spavam sa drugim. Šta da radim? - navodi se u poruci jedne žene.

Mnogi ljudi su šokirani ovom porukom i u neverici su da se pojedine žene i dalje služe ovim metodama i veruju vidovnjacima.

Baš se čudim zašto neće da je oženi - navodi se u jednom od komentara.

Neki korisnici društvenih mreža su se našalili i rekli da je kod "Vite ključ" u rešavanju ovog problema.

Više ne pijem kafu nigde van kuće, ni u kafiću je više ne naručujem od danas - napisao je jedan mladić u komentarima.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading