STVARNO NIJE U REDU! Nema koga nije iznervirao ovaj potez takmičara u "Slagalici"! Zbog ovoga i pobede ostaju u drugom planu! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

27.02.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ponašanja crvenog takmičara tokom čitave epizode, trijumf plavog je ostao u drugom planu.

STVARNO NIJE U REDU! Nema koga nije iznervirao ovaj potez takmičara u "Slagalici"! Zbog ovoga i pobede ostaju u drugom planu!  (VIDEO)

Foto: Printskrin

U preksinoćnom, drugom susretu polufinalista kviza "Slagalica", pobedu je odneo Bogdan Cvetković. Međutim, zbog ponašanja crvenog takmičara, Nenada Jovanovića, tokom čitave epizode, Bogdanov trijumf je ostao u drugom planu.

U istom duhu nastavila se čitava epizoda, pa u drugoj igri, kada nije uspeo da pronađe zadati broj, Nenad je prijavio 25, ali su bodovi pripali Bogdanu zbog broja bližeg konačnom - 35. Po Jovanovićevom izrazu lica ponovo je bilo jasno koliko je razočaran, što nije promaklo korisnicima društvenih mreža.

Neki od njih su primetili da je način na koji je Bogdan stekao poene u igri "Moj broj" nepošten i da se ista situacija dogodila i u duelu u kojem je učestvovao pre polufinalne emisije.

"Bez veze je na ovaj način osvajanje poena, nije pošteno", "A isto ovo je već uradio u četvrtfinalu, ne znam malo mi ljigav potez, nažalost sasvim legitiman", pisali su korisnici.

Uprkos tome što je Nenad u trećoj igri uspeo da ostvari prve poene, čini se da mu se raspoloženje nije popravilo sve do kraja nadmetanja. Uzdasima, odmahivanjem glavom i stiskanjem usana kada nije imao dovoljno brzine ili znanja da smanji razliku u poenima, Nenad je pobrao simpatije publike i čini se da su svi gledaoci sinoć saosećali sa njim.

Iako je ovaj simpatični takmičar uspeo da dođe do konačnog rešenja obe asocijacije, a drugu reši potpuno sam, emisija je završena sa 45 poena prednosti za Bogdana, posle čega je Nenad samo kratko prokomentarisao: "Nadam se da se nisam obrukao".

(Republika/Noizz)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading