IPHONE ĆE DOŽIVETI VELIKU PROMENU: Najavljene funkcije koje vlasnici telefona nikada nisu imali

Autor:

Razonoda

25.10.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija je na vreme shvatila da je jedini način da i dalje dominira tržištem da se drži trendova

IPHONE ĆE DOŽIVETI VELIKU PROMENU: Najavljene funkcije koje vlasnici telefona nikada nisu imali

Foto: mac rumors printscreen

Kompanija Apple rešila je da uhvati korak sa napretkom veštačke inteligencije i da implementira AI u svoje proizvode i usluge.

Tako će veliki broj AI funkcija stići u iOS 18, kao što su "pametnije" preporuke za odgovore u Messages, potom AI generisane plejliste za Apple Music i dodavanje veštačke inteligencije u produktivne aplikacije poput Pages i Keynote.

Tim kompanije Apple trenutno radi i na novoj i pametnijoj verziji Siri glasovnog asistenta, koji će biti predstavljen sledeće godine, prenosi 9TO5MAC.

Pored navedenog, kompanija želi da i za programere aplikacija omogući korisničko iskustvo koje će lakše moći da prihvati poboljšanja koja donosi veštačka inteligencija, a sve u okviru Xcode-a.

Prema navodima analitičara Marka Gurmana Apple je bio iznenađen iznenadnim rastom popularnosti generativnog AI-ja tokom ove godine i stoga je morao da reaguje, odnosno apdejtuje se kako bi išao u korak sa trendovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading