SRPSKE POZNATE LIČNOSTI KOJE SU IZGUBILE DECU: Sahranili ih zbog bolesti i nesreće (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedine slavne ličnosti tokom života doživele su veliku bol i tugu.

SRPSKE POZNATE LIČNOSTI KOJE SU IZGUBILE DECU: Sahranili ih zbog bolesti i nesreće (FOTO)

Foto: youtube/printscreen, ATA Images, ST/ Nemanja Pančić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Juče je celu Srbiju potresla vest da je Danka Ilić, dvogogodišnja devojčica mrtva. Svakog stanovnika ove zemlje prošla je jeza od te informacije. Njeni roditelji su prvo danima bili u neznanju šta se dogodilo, a onda su saznali ovu strašnu vest. Verujemo da se bol kada roditelj ostane bez deteta rečima ne može opisati. 

Srpske poznate ličnosti ostale su bez svojih najvažnijih ljudi u životu, a to su njihova deca. Iako nijednom za dole navedene nije istaknuto da je u pitanju monstruozan zločin, izgubili su decu na tragičan način. 

Ćerka tiktokerke Milice, ćerka Milića Vukašinovića, sin Žike Todorovića, ćerka Vere Ivković, sin Beti Đorđević i sin Mirka Kodića sahranjeni su neki pre više godina, a neki realtivno skoro, a bol za njima nikada neće prestati.

Kasija Mumdžić

Tiktokerka Milica Mumdžić je izgubila sedamnaestomesečnu bebu i bivšeg supruga, a tragedije su se desile u razmaku od osam meseci. Dete joj je poginulo u decembru 2021. godine. Otvorila je prozor da se stan izluftira, a dok je otišla da spremi užinu dete je palo i kasnije preminulo.

Foto: Tik Tok

Milica Mumdžić je izgubila ćerku

Maja Vukašinović

Maja Vukašinović Avdibegović je preminula u 35-oj godini 2018. godine. Ona je ćerka proslavljenog rokera Milića Vukašinovića. Sahranjena je u Sarajevu. Mrtvu je navodno pronašla drugarica koja je pozvala Hitnu pomoć. Prema preliminarnim rezultatima istrage i prema spoljašnjem pregledu tela, utvrđeno je istragom da je uzrok smrti njaverovatnije predoziranje lekovima.

Dejan Todorović

Glumac Srđan Žika Todorović decembra 2017. godine doživeo je tragediju. Kako je poznato, srpski glumac izgubio je trogodišnjeg sina. Žikin sin je preminuo u snu, od SIDS-a (slučajna dečja iznenadna smrt). Srđan i njegova supruga Ana pet i po godina od gubitka sina nose bol u duši.

Foto: E stock

Žika Todorović je izgubio sina od iznenadne bolesti

Maja Ivković

Ćerka narodne pevačice Vere Ivković preminula je u 27 - oj godini od lupusa. Ova tragedija je Veru duboko pogodila, te je napustila karijeru kako bi se posvetila porodici. Nakon Majine smrti, Veru su zadesile dve teške životne situacije - smrt supruga četiri godine pre ćerkine smrti, kao i njen sopstveni zdravstveni problemi u vidu dva moždana udara. Vera je preminula 2012. godine.

Branislav Đorđević

Beti Đorđević, čuvena džez pevačica, doživela je veliku porodičnu tragediju kad joj je sin jedinac Branislav preminuo u 47. godini od srčanog udara. On je iza sebe ostavio suprugu, ćerku i sina, a Betina tuga od tada ne prestaje.

- Na groblju sam, gde sam drugo, kad me pitaju... Samo ja znam kako mi je. Danas imaš dete, sutra ga nemaš. Nisam znala kuda ću i šta ću sa sobom da uradim. Nije mi lako da vam to objasnim... Pevam, a pre bih vrištala. Kroz svaku notu, kroz svaku pesmu izlazi moj bol. Ogromna bol. Mog sina više nema... Umro je od srca. Imao je 47 godina. Iza njega je ostalo dvoje dece. Moja unuka Kristina, unuk Vladan i divna snaha Snežana - rekla je pevačica svojevremeno za "Blic".

Aleksandar Kodić

Pokojnog sina Aleksandra, Mirko Kodić dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge, a otac se uvek hvalio kako mu je sin vredan.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sin Mirka Kodića je iznenada preminuo

Vest da je ovaj mladi muškarac preminuo, duboko je potresla kako prijatelje i porodicu tako i mnogobrojne kolege harmonikaša Mirka Kodića. Imao je 30 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading