NAŠE BAKE ĆE "POLUDETI" KAD BUDU VIDELE KAKO SE DANAS MUŠKARCI OBLAČE: Sledi muški TREND koji više OTKRIVA nego što pokriva! (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

28.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starijim generacijama će ovo biti čudno.

NAŠE BAKE ĆE "POLUDETI" KAD BUDU VIDELE KAKO SE DANAS MUŠKARCI OBLAČE: Sledi muški TREND koji više OTKRIVA nego što pokriva! (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Već je viđeno da muškarci poslednjih godina dosta eksperimetišu sa odećom i da ne nose samo prevelike majice, odela i košulje. 

Generacija "Z" je uveliko oslobođenja po ovom pitanju, te nikome više nije ni čudno kada vidi muškarca da je obučen u uskim pantalonama, iscepanoj majici, odeći prepunoj cirkona i šljokica... 

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Sledi nam "slobodniji" muški stil oblačenja

Ipak, starije generacije se zgražavaju jer im nije jasno kako je nestala ta "muškost" u samom odevanju i načinu ponašanja kod jačeg pola. 

Čini se da na ovoj novoj muškoj modi, trebali bi zahvaliti Hariju Stajlsu koji je poznat po "slobodnijem" načinu oblačenja. 

Momci su prvo krenuli da se sa "crop" topovima pojavljuju samo na plažama, a sada se već mogu videti i u prodavnicama, kafićima, restoranima...

 


Ljudi su podeljeni

Influenser Devin Majkls, koji ima više od 1,5 miliona pratilaca na TikTok-u i opisuje sebe kao bivšeg sportistu, objavio je na društvenim mrežama da podeli da voli da pokazuje svoje telo. Majkls je objavio snimak sebe kako nosi beli krop top. 

- Vreme je da budemo dro*e, dečaci. Ovo je naše leto, pokažite malo stomaka - rekao je Devin. 

 

 

Video je prikupio više od 200.000 pregleda i izazvao ozbiljnu detabu u komentarima. 

- Možemo li ovo da nosimo sa pivskim stomacima ili samo ti sa pločicama? -upitao je jedan momak.

 

Majkl je kasnije otkrio da su neke prodavnice počele da proizvode kratke košulje za muškarce, i uzeo je stvari u svoje ruke i počeo da kroji svoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading