SESTRA JELENE MARJANOVIĆ IZGLEDA KAO ŽENA MAFIJAŠA: Kupa se u luksuzu i o jednoj stvari NIKADA ne progovara (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna manekenka je doživela nasilje u detinjstvu.

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ IZGLEDA KAO ŽENA MAFIJAŠA: Kupa se u luksuzu i o jednoj stvari NIKADA ne progovara (FOTO)

Foto: instagram.com/bojanadjordjevic

Bojana Krsmanović je jedna od najlepših sprskih modela, a mnogi je prepoznaju i kao sestru od strica pokojne Jelene Marjanović. Modom je počela da se bavi kada je imala samo 15 godina i od tada samo napreduje. Ipak, njen put nije bio lak. U detinjstvu su je vršanjci ismevali jer je bila mršava i visoka, a u životu je to prigrlila kao svoju prednost.

Bojana iza sebe ima bogatu karijeru koja obuhvata saradnje sa poznatim dizajnerima, brojne revije i naslovne stranice u magazinima. Između ostalog radila je kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

Njena sestra Jelena Marjanović preminula je 2. aprila 2016. godine, a ubistvo se još uvek istražuje. Bojana nikada nije želela da govori na tu temu i uvek je poručivala isto.

- Neću da pričam na tu temu. Ne mogu. Ne pričam o toliko privatnim stvarima - istakla je jednom prilikom.

Foto: instagram.com/bojana

Bojana Krsmanović je popularna manekenka

Bojana Krsmanović je izuzetno popularna na društvenim mrežama gde je prati više od 300.000 ljudi. Pre nekoliko nedelja, svoje verne pratioce "počastila" je jednim video snimkom, a u opisu je poručila:

- Žena mafijaša.

Bojana je pozirala sa crvenim karminom na usnama i bujnim loknama. Na sebi je imala leopard krzno. Takođe, pokazala je kako joj koža izgleda bez šminke na samom početku videa. Mnogobrojni pratioci bili su oduševljeni njenim stajlingom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dragan_vurdelja

Inače, Bojana često dolazi u Beograd, a pre nego što je postala poznata, drugaricama je obećala da će uspeti u ovom poslu, što je i postigla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading