SPAVALA SAM SA 22 MOMKA ZA 10 DANA: Kada čujete razlog, samo ćete se držati za glavu, KOME bi još OVO palo napamet? (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utoplila je postelje više muškaraca tokom odmora.

SPAVALA SAM SA 22 MOMKA ZA 10 DANA: Kada čujete razlog, samo ćete se držati za glavu, KOME bi još OVO palo napamet? (FOTO)

Foto: I)nstagram/Taila Maddison

Taila

Zvezda filmova za odrasle Taila Maddison iz  Australije prikupila je ogroman broj pratilaca na mreži zahvaljujući atraktivnom fizičkom izgledu.

Nakon njenog nedavnog raskida, Taila je odlučila da odleti u Evropu, kasnije otkrivši u video snimku da je spavala sa 22 muškarca na 10-dnevnom odmoru kako bi prebolela bivšeg momka.

Njeno priznanje brzo je postalo viralno na internetu nakon što ga je podelio influenser koji daje muškarcima savete za sastanke i o tome kako se ponašati prema ženama. Freddiemc, koji ima skoro milion pratilaca na Instagramu i TikToku, podelio je svoja razmišljanja o video snimku manekenke, tvrdeći da su njene ludorije postale "sramota".

To je izazvalo okrutne i uznemirujuće komentare mržnje prema 25-godišnjakinji od strane muškaraca koji su je označili kao dokaz "da imamo posla sa najgorom generacijom žena u istoriji", piše "Dejli star".

Foto: I)nstagram/Taila Maddison

Tila je spavala sa 22 momka na odmoru

Taila je rekla da je navikla da je kritikuju zbog prirode njenog posla, ali je istakla da je ova lavina mržnje "napad" jer je i sama veoma otvorena po pitanju svoje se*sualnosti.

- Pokušavam da blokiram većinu negativnosti, ali na ovoj skali to je teško ignorisati. Mislim da je to nazvati "sramotom" grubo. Da je ovo momak koji je postavio video, njegovi drugovi i on se ne bi bili naljutili jedni druge, već bi navijali za to. Izuzetno je žalosno da su ove vrste dvostrukih standarda i dalje prisutne 2024. godine - rekla je ona za nevs.com.au. 

- Muškarci nikada neće morati da iskuse takvu vrstu osuđivanja ili da znaju kako je biti nazvan ku*vom. Nikada ne bih sedela i snimala o nečijem životu i prozivala ih. 

Objava je prikupila više od 5 miliona pregleda i komentara koji su većinski uvredljivi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading