OVAJ PROGRAM NA MAŠINI ŠTEDI BRDO PARA: Odmah trčite u kupatilo i proverite da li ga imate! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trik koji mora da zna apsolutno svaka osoba - štedi mnogo novca!

OVAJ PROGRAM NA MAŠINI ŠTEDI BRDO PARA: Odmah trčite u kupatilo i proverite da li ga imate! (VIDEO)

Foto: Shutterstok

Bar jednom do sada prosuli ste nešto na izuzetno osetljivu tkaninu, a onda ste videli oznaku da je potrebno samo hemijsko čišćenje. Budite bez brige! Do sada su mnoge domaćice krile u kupatilu "blago", a da to nisu ni znale. Reč je o posebnom programu na mašini za veš koji pomaže da očistite i najdelikatnije materijale. Inače, oznaka samo za hemijsko čišćenje uglavnom stoji da ne biste oprale takav materijal same koji će se na visokoj temperaturi smanjiti. Ali, postoji postavka koja će to sprečiti.

U jednom videu koji je osvanuo na TikToku, žena je odlučila da pokaže kako da perete veš, a da trošite manje novca. Iako kaže da je do sada imala mnogo skuplje mašine za veš, ovaj program koji je otkrila dosta joj više znači za domaćinstvo.

- Sada ću vam pokazati opcije na ovoj veš mašini. Koristim program delikatno što piše na veš mašini za osetljivu garderobu. Imam sako i muško trodnelno odelo. Ovde piše hemijsko čišćenje, ali sada ćete videti jedan trik - rekla je ona u videu koji je objavila na TikToku.

Nakon toga ona stavlja tabletu za pranje veša u veš mašinu i potom menja postavku te će se prati na 40 stepeni i 800 obrtaja.

- Pranje je gotovo, odlično je oprano - objasnila je ona u videu koji je objavila.

Kada je izvadila odeću i pokazala kako izgleda nije bila izgužvana i upetljana. Ona je takođe garderobu odmah stavila na ofinger kako se ne bi kasnije gužvala na sušilici. Divno je izgledala i mirisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading