PRONAŠLA TAJNU RUPU ISPOD NAMEŠTAJA I NALETALA NA JEZIVI CRTEŽ: Video zaprepastio 8 miliona ljudi, mnogi savetuju ODMAH SE SELI

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

03.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome ne bi bilo svejedno.

PRONAŠLA TAJNU RUPU ISPOD NAMEŠTAJA I NALETALA NA JEZIVI CRTEŽ: Video zaprepastio 8 miliona ljudi, mnogi savetuju ODMAH SE SELI

Foto: TikTok/printscreen

crtež

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok, korisnica pod imenom "ankiousveenie69" podelila je svoje jezivo iskustvo nakon što je otkrila misteriozni crtež u svojoj kući.

Krenulo je u potrazi za njihovim mačetom, koji su čuli kako mjauče u stanu, ali su ga ipak izgubili iz vida. Pregledali su svaki kutak, a onda su primetili malu rupu ispod kuhinjskih elemenata. Međutim, nisu bili jedini koji su znali za tu tajnu rupu.

- Moja devojka i ja nedavno smo dobili mače koje se često krije. Opet je nestalo. Tražili smo ga svuda, ispod kauča, ali bezuspešno. Onda smo primetili rupu u kuhinji -  rekla je.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Iako se ne može utvrditi tačno šta je, unosi dozu jeze

 

Osvetlili su otvor lampom i zatekli jezivu poruku.

- Ne znam šta ovo znači - rekla je, pokazujući pratiocima neobičan crtež na papiru - nekoliko nerazumljivih simbola ručno nacrtanih.

- Ljudi šta ovo znači? Pomagajte, da li je moj stan uklet? - dodala je. 

Većina korisnika TikToka smatrala je da je u pravu i da su simboli satanistički, sugerisali su joj da se iseli iz stana.

- Iskreno, moraš se preseliti - apelovao je jedan pratilac.

- Jao, ne, ovo zvuči kao početak horor filma - dodala je druga osoba.

Iako možda nisu religiozni, mnogi su izrazili zabrinutost za tiktokerku suočenu s ovom neobjašnjivom porukom.

Video je pregledan gotovo osam miliona puta od objavljivanja pre pet dana, a diskusija o zlokobnom značenju crteža i dalje traje. Mnogi korisnici ne prestaju da komentarišu i spekulišu o mogućem značenju poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading