ŽENA NIJE NI SLUTILA ŠTA SE DESILO TOKOM POROĐAJA: Muž je napravio ogromnu GREŠKU, sada je SRAMOTA!

Autor: M.O.

Lifestyle

28.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muževa fotografija porođaja postala viralna zbog jednog neprijatnog detalja.

ŽENA NIJE NI SLUTILA ŠTA SE DESILO TOKOM POROĐAJA: Muž je napravio ogromnu GREŠKU, sada je SRAMOTA!

Foto: TikTok/printscreen

Jedan snimak postao je viralan nakon što je jedna žena otkrila kako je njen muž napravio veliku grešku prilikom slanja slike porodičnom krugu.

Na slici na kojoj su svi zajedno nakon porođaja, muž nije primetio detalj da se na slici vidi bolnička haljina oko struka, ispod koje je njegova supruga gola. Ova neobična situacija izazvala je veliku pažnju, a snimak je pregledan više od 715.000 puta.

 

 


Nakon što je snimak postao viralan, mnogi su izrazili svoje reakcije na ovaj neobičan događaj. Jedna devojka je komentarisala da je mislila da se porodica hvata za glavu zbog raščupanog izgleda nakon porođaja, ali da je ovo "puno bolje".

 

 

Mnogi su se korisnici složili da je ovo itekako dovoljan razlog za razvod. Mnogi ne mogu ni zamisliti kolika će neprjatnost biti pri susretu sa svim tim ljudima. 

Druga je pokušala da uteši ženu rečima kako "sad barem zna da je deo porodice", dok je treća izjavila da bi se posvađala sa suprugom da joj se isto dogodilo.

Ovaj snimak podstakao je i druge mame da podele svoja iskustva sa porođaja. Jedna mama je ispričala kako ju je suprug fotografisao dok su lekari vadili bebu iz nje, dok je druga napisala da ju je suprug slikao dok je dojila dete. Ova iskustva su dodatno obogatila priču i pokazala da greške prilikom slanja slika sa porođaja nisu retkost.

Ova neobična situacija sa snimkom postala je predmet velike pažnje na društvenim mrežama, pokazujući koliko je važno pažljivo birati i proveriti slike pre njihovog slanja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading