IZVADILA JE GRUDI I IZAŠLA PRED SVEKRA I SVEKRVU: Gosti su buljili u nju bez prestanka, a razlog zbog kog je to uradila će vas IZUTI IZ CIPELA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su je gledali i nisu znali o čemu se radi.

IZVADILA JE GRUDI I IZAŠLA PRED SVEKRA I SVEKRVU: Gosti su buljili u nju bez prestanka, a razlog zbog kog je to uradila će vas IZUTI IZ CIPELA

Foto: shutterstock

Jedna svekrva tražila je od snajke da prestane da doji bebu kako bi im se pridružila na večeri. Mama je odlučila da ode u svoju spavaću sobu da nahrani bebu kako bi imala privatnost i izbegla sramotu svojih gostiju, među kojima su bili i njen svekar i dever. Ali, majka njenog muža bila je veoma zahtevna kada je u pitanju vreme obroka i očekivala je da svi budu za stolom kada je hrana tamo.

Međutim, žena je rekla da je ponekad kasnila na obrok, pošto je poznato da je dete nepredvidivo dok je hranjeno, a zatim dok se i uspava. Ova 28-godišnja majka je rekla da je, pošto je njena svekrva Italijanka to stalno radila, morala da jede mnogo kasnije od svih ostalih, a hrana je uvek bila hladna kada je njena tromesečna ćerka konačno otišla ​​na spavanje.

- Desilo se nekoliko puta. Zamolila sam muža da razgovara sa njom i objasni da ne mogu uvek da stignem na vreme. Tako sam jednostavno odlučila da prestanem da kasnim na večeru. Sledeći put kada je uletela u moju sobu i rekla da je hrana gotova, došla sam bez oklevanja. Došla sam do stola tačno kakva sam bila. Bez košulje, polu grudnjak, beba visi na jednoj dojci. (ništa se vidi kao bebina glava je ionako sve pokrivala, ali ipak). Usledila je galama - kaže mama bebe.

Foto: Shutterstock

Svekrva je napadala snajku da mora svako veče u isto vreme da jede kada su gosti tu

Mama njenog muža je skočila od sramote i rekla joj da se stidi jer su muškarci tu. Snajka joj nije ostala dužna, te joj je odgovorila:

- Ko me, dođavola, stalno zove za sto ako ja nisam još spremna? Nemam razloga da budem sama u svojoj sobi sa svojim detetom dok se svi ostali dobro zabavljaju.

Rekla je da je njen 27-godišnji partner stajao uz svoju majku i rekao da, iako razume da je frustrirana, ono što je uradila neće pomoći situaciji, piše "Miror".

Drugi korisnici sajta rekli su da su šokirani što je muž ne podržava u ovoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading