DA LI ZNATE KO JE DEVOJČICA SA SLIKE? Važi za NAJUSPEŠNIJU SRPKINJU koja danas zarađuje MILIONE, a verenik joj je poznati moćnik!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

31.01.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ranog detinjstva ona ima prefinjenu facu.

DA LI ZNATE KO JE DEVOJČICA SA SLIKE? Važi za NAJUSPEŠNIJU SRPKINJU koja danas zarađuje MILIONE, a verenik joj je poznati moćnik!

Foto: instagram/printscreen/tamara

Jedna od najuspešnijih i najbogatijih influenserki na svetu je Tamara Kalinić, koja je sve postigla svojim radom i trudom. 

Iako mnogi govore da potiče iz veoma bogate porodice, da je imala dobar "start", istina je da su imali mnogi pa nisu iskoristili na pravi način. 

Republika

Foto: instagram.com/tamara

Tamara Kalinić je jedna od najuspešnijih i najbogatijih influenserki na svetu

 

- Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Kada sam prvi put otvorila blog, uložila sam svega 10 dolara i kupila domen sajta. Sestra je kupila kameru i slikala me. To je sve što ti je potrebno za ovaj posao - napisala je Tamara jednom prilikom. 

Kada je pokazala sliku gde je bila mala devojčica, svi su komentarisali samo jedno - ona je i tada bila tako prefinjena. 

 

 

Njena karijera počela je pokretanjem bloga "Glam&Glitter", još pre 10 godina, za vreme studentskih dana.

Rođena je 16. marta 1987. godine, a njeno ima se našlo na Tajmsovoj listi 100 najuspešnijih influensera. Stalno pod budnim okom medija, kako stranih, tako i domaćih jer njene odevne kombinacije sve ostavljaju bez teksta. Slobodno joj se može dodeliti titula najstilizovanije žene na našim prostorima.

Poznata je kao ambasador stila za vrhunske modne brendove kao što su "Bottega Veneta", "Louboutin" i "Emporio Armani", a tokom 2021. godine zaradila je 681 hiljada dolara samo od Botega Venete.

Tamara je već tri godine srećna ljubavi sa Filipom Testom, menadžerom Balmejna. On važi za jednog od najmoćnijih ljudi u svetu mode. Od 2023. godine su i vereni. 

- Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koje sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen - rekla je jednom prilikom Tamara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading