UŠLA JE U SOBU KOD DECE DA OČISTI, A ONDA JE ZATEKLA UŽASAN PRIZOR: Svi komentarišu da tako nešto ODVRATNO do sada nisu videli (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

31.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutila da će to zateći.

UŠLA JE U SOBU KOD DECE DA OČISTI, A ONDA JE ZATEKLA UŽASAN PRIZOR: Svi komentarišu da tako nešto ODVRATNO do sada nisu videli (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen, shutterstock

Mnogi od nas su se susreli sa problemom buđi u domu, a osim što je estetski neprijatna, može biti i štetna po zdravlje.

Anita Birges, mama iz Sidneja, doživela je pravu noćnu moru kada je osetila miris buđi u dečijoj sobi svog sina.

Njene sumnje su se potvrdile kada je podigla letvice na krevetu i ugledala neprijatan prizor - buđ koja se razvila ispod njih.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Ovu ženu su nazvali "kraljicom" čišćenja 

U videu koji je podelila na TikToku (@miseenplace_au), Anita je pokazala problem i podelila svoje rešenje.

Anita otkriva svoj trik za čišćenje buđi

Anita, koja sebe naziva "kraljicom trikova", otkriva da je srećom znala šta treba da uradi zahvaljujući jednostavnom rešenju koje je sama smislila. Prvo je istrljala zahvaćeno područje smešom od pola izopropila i pola vode. Zatim je naprskala svoje sredstvo za prevenciju buđi, koje se sastoji od 10 kapi ulja od karanfilića, 10 kapi ulja čajevca i 100ml belog sirćeta. Važno je napomenuti da je naglasila da se smeša ne sme brisati, već ostaviti da se osuši.

 


Anitin video je brzo postao viralan, privukavši hiljade pregleda i brojne komentare korisnika društvenih mreža.

 

- Ulje od karanfilića je apsolutno zlata vredno, ono zaista ubija spore buđi, za razliku od izbeljivača koji je samo prekriva - napisao je jedan.

- Nikada nisam videla takvu buđ kao sada, svuda je - komentarisao je drugi. 

Stručnjaci iz prodavnice za kupatila "Plumbworld" takođe preporučuju korišćenje belog sirćeta za čišćenje buđi, ističući da je efikasno i manje toksično od izbeljivača.

Buđ može biti uporna pojava u domu, ali uz pravilan pristup i odgovarajuće rešenje, može se efikasno rešiti. Anita Birges je svojim jednostavnim trikom pokazala kako se može suočiti sa ovim problemom na efikasan i prirodan način. Važno je imati na umu da je održavanje higijene i suvoće ključno za sprečavanje pojave buđi u domu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading