STAVIO SIJALICU U USTA, A ONDA JE KRENULA PANIKA: Svima je bilo smešno, njemu defintivno NE, evo šta se dogodilo! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne pokušavajte ovo kod kuće!

STAVIO SIJALICU U USTA, A ONDA JE KRENULA PANIKA: Svima je bilo smešno, njemu defintivno NE, evo šta se dogodilo! (FOTO)

Foto: Itemfix/brrrtmn

Na popularnoj platformi ItemFix nedavno se pojavio snimak pod nazivom "Šta može da krene naopako", koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Snimak je prenosio uživo momak nepoznatog porekla, a ono što se dogodilo tokom prenosa definitivno će ostati upamćeno kao jedan od najneobičnijih izazova na društvenim mrežama. Ovo definitivno nemojte pokušavati kod kuće!

Pokušaj sa sijalicom

U prvih nekoliko sekundi snimka, momak pokušava da stavi sijalicu u usta, što je izazvalo sumnju da je reč o nekom čudnom izazovu. Međutim, neočekivano i neplanirano, sijalica pukne i veći deo ostaje zaglavljen u njegovoj usnoj duplji. Snimak je nastavljen uživo, dok je momak očajnički pokušavao da izvuče zaglavljeno parče, a gledaoci su reagovali emotikonima koji se smeju.

Foto: Itemfix/brrrtmn

Muškarac stavio sijalicu u usta


Dok je momak pokušavao da reši svoj neobični problem, gledaoci su se zabavljali i komentarisali situaciju smajlićima i emotikonima. Ipak, njemu ovo ni najmanje nije bilo smešno, prenosi "Telegraf".

Iako epilog priče nije poznat, jer je momak napustio kadar sa telefonom u ruci, verujemo da se sigurno više neće usuditi na ovako nešto. Ovo je još jedan dokaz koliko bizarni izazovi mogu biti i opasni. 


Ovaj događaj je još jedan u nizu bizarnih izazova i trendova koji kruže društvenim mrežama, a njegova popularnost pokazuje koliko su ljudi zainteresovani za neobične i drugačije sadržaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading