IMALA JE AFERU SA DEČKOM, A ONDA JE SAZNALA KO JE ZAPRAVO ON: Zbog bruke koju je doživela, mora JAVNO da se izvinjava (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitnoj osobi je uništila život.

IMALA JE AFERU SA DEČKOM, A ONDA JE SAZNALA KO JE ZAPRAVO ON: Zbog bruke koju je doživela, mora JAVNO da se izvinjava (FOTO)

Foto: honeybrooksxx/instagram

Australijanka je dospela na naslovne strane jer je tvrdila da je imala nesvesnu aferu sa mužem svoje najbolje prijateljice, dok sada muškarac kaže da je sve njena krivica.

Hani Bruks je postala viralna na Instagramu ranije ovog meseca nakon što je otkrila da se muž njene prijateljice tajno pretplatio na njenu stranicu OnliFans pre nego što je provela tri meseca razmenjujući intimne poruke sa njim.

Kreator sadržaja je tvrdio da nije imala pojma o čovekovom identitetu - ali on se sada ne slaže. Rekla je da je muškarac optužuje da je lažov u očiglednom pokušaju da spase svoj brak.

- On (muž) počinje da me krivi, govoreći da sam znala da je to on, da sam se slagala s tim sve vreme - rekla je Bruks u videu.

U zasebnom videu, Bruks je tvrdila da je muž čak otišao korak dalje. Ne samo da je svojoj ženi rekao da je Bruks svestan učesnik u njihovim razvratnim onlajn dopisivanjima, već je tvrdio i da ona želi da bude sa njim u stvarnom životu. Ona se priprema da sve ispriča najboljoj prijateljici kako bi se odbranila.

Foto: honeybrooksxx/instagram

Devojka nije znala da je imala aferu sa suprugom najbolje drugarice

Bruks je tvrdila da je njena najbolja drugarica "u početku imala puno razumevanja", ali veruje da se njen stav možda promeniti.

- Ne znam šta će se dogoditi - rekla je Bruks svojim pratiocima, a prenosi "Njujork post".

Ona je priznala da je takođe bila preplavljena porukama pratilaca koji takođe nisu verovali da nije znala da razmenjuje poruke sa partnerom njene drugarice.

Međutim, Australijanka je insistirala da je nevina i da nikada neće izdati svoju prijateljicu. U svom originalnom video postu o nezgodnoj situaciji, Bruks je na sličan način pričala o svojoj nevinosti.

- Nemam pojma ko su oni. Mogu da se registruju pod bilo kojim imenom. Ne vidimo adrese e-pošte ili nešto slično - pojasnila je.

Ona je dalje rekla da je muž platio skupo, personalizovano "iskustvo sa devojkom" gde je mogao da joj šalje direktne poruke i prati njene video snimke uživo. Manekenka je tvrdila da nije mogla da mu vidi lice tokom video nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading