PAPIR SA NATPISOM "TRAŽIM BOGATOG MUŽA" PODELILA JE CELOM GRADU: Karolina se OSMELILA, a onda joj je konačno prišao ON (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

31.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavila je rezultate nakon potrage.

PAPIR SA NATPISOM "TRAŽIM BOGATOG MUŽA" PODELILA JE CELOM GRADU: Karolina se OSMELILA, a onda joj je konačno prišao ON (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/karolinageits

Javne ličnosti i influenserke generalno ne prezaju ni od čega kada nešto žele. Presvlačiće se na sred ulice zbog dobre fotografije, pokazaće šta žele, ili jednostavno reći da hoće bogatog momka bez ustezanja.

Influenserka Karolina Geits odlučila je da bogatog muža potraži javno. Za potragu se pripremila tako što je na belim papirima kopirala naslov "Tražim bogatog muža", a onda je to i delila svuda po gradu. Starijim, mlađim muškarcima, vozačima, slučajnim prolaznicima, lepila je na bandere u nadi da će joj se neko javiti.

Ono što je na prvu primetno jeste da ona izgleda izuzetno atraktivno i privlačno te je već na ulici imala zainteresovane kandidate za ovaj "zadatak". Sve je snimila i okačila na društvenoj mreži Instagram, na svom ličnom profilu gde je prati više od pola miliona ljudi.

Foto: instagram/printscreen/karolinageits

Karolina javno traži bogatog muža, a onda joj prilazi ovaj dečko

Da bi pokazala svima da li je uspela nešto da uradi, napravila je jedan video u okviru kog je podelila poruke muškaraca koji su zainteresovani. Svi su joj govorili koliko novca imaju i da su oni "Bogati kao što ona traži". Ipak, u samom videu najviše pažnje je dobio jedan dečko koji joj je prišao i svi tvrde da bi trebalo na njega da se fokusira jer je izuzetno privlačan.

- Zapravo ovo radi - poručila je ona.

Inače, onaj video je prikupio više od 60 miliona pregleda i postao je viralan.

"Želimo nastavak za momka koji ti je prišao", "Idi nađi bogatog muža", "Ovaj dečko je tako sladak", "Ljudi ona sebe prodaje", "Izgledaš očajno", pisali su joj ispod videa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading