KONOBARI SU IZNELI ISEČENU SVADBENU TORTU: Ono što je "IZLETELO" iz nje sve je bacilo u TRANS, gosti u neverici (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije znao da je ovo moguće uraditi.

KONOBARI SU IZNELI ISEČENU SVADBENU TORTU: Ono što je "IZLETELO" iz nje sve je bacilo u TRANS, gosti u neverici (FOTO/VIDEO)

Foto: https://www.instagram.com/mia_cake_dz/

Svadbena torta je važan momenat svakog slavlja. Mlade posebnu pažnju posvećuju tom momentu večeri, kada se gosti sakupe oko mladenaca da podele njihovu sreću. Pored muzike i drugih bitnih elemenata, i torta je važan deo slavlja. Neki biraju male i elegantne torte, koje nisu posebno upečatljive, dok većina izabere poslasticu na nekoliko spratova. I dok retko ko koristi nešto poput mača za sečenje torte, postoje i oni koji idu u krajnost i biraju da im konobari iznesu čak i po deset torti odjednom. Svakako, mladenci treba da biraju ono što se njima dopada i da na taj način organizuju svoje slavlje, jer ništa nije važnije od njihovih želja.

Mia torte, kako je upisana ova Instagram stranica, podelila je momente sa jedne svadbe i nešto što do sada mnogi nisu sigurno imali prilike da vide. Naime, za jedan par napravljena je torta u torti. Odnosno, prvi sloj nije jestiv već služi samo kao zaštita poslastice koje se nalazi ispod. Bela torta, skriva plavo savršenstvo na sedam spratova, ukrašeno zlatim dataljima.

Foto: https://www.instagram.com/mia_cake_dz/

Torta u torti na jednoj svadbi oduševila je goste

Gosti su se okupili oko torte i izrazili svoje oduševljenje.

Video je podeljen više od 20.000 puta i ima čak 600 komentara. Uglavnom, torta izgleda perfektno zbog čega je najčešće pitanje bilo da li je prava ili je i slatkiš ispod samo neka vrsta kalupa, dok su drugi hvalili njen rad i mogućnost da san pretvori u javu.

Da li biste vi naručili nešto ovako za svoju svadbu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading