SARA JE NOSILA ISTU HALJINU 100 DANA ZAREDOM! Kada čujete RAZLOG, pašćete na kolena i zapitaćete se samo jedno

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istu haljinu je nosila čak i tokom planinarenja.

SARA JE NOSILA ISTU HALJINU 100 DANA ZAREDOM! Kada čujete RAZLOG, pašćete na kolena i zapitaćete se samo jedno

Foto: Instagram

Sara Robins-Kol, 52-godišnja žena iz Bostona, nedavno je privukla pažnju zbog svoje odluke da nosi istu crnu haljinu 100 dana zaredom kao deo izazova. Čak ju je nosila dok je planinarila sa porodicom, prikazujući haljinu u različitim svakodnevnim situacijama i objavljivala svoje odnevne kombinacije na Instagramu. Ovo iskustvo joj je pomoglo da dublje razume uticaj društvenih medija i mode na naše živote.

Izazov od 100 dana

Pridruživši se grupi od 250 žena u izazovu od 100 dana koji je pokrenuo brend odeće Wool &, Sara je imala za cilj da živi bez kupovine nove odeće i doprinese dobrobiti planete. Izazov je podsticao učesnice da svakog dana nose samo jedan odevni predmet, promovišući promenu u navikama trošenja, smanjenje pranja veša i na kraju pomažući životnoj sredini. Uprkos pritisku koji je osećala na društvenim mrežama, Sara je doživela ovo iskustvo kao prosvetljenje, shvatajući zabludu koju stvaraju onlajn platforme ponekad.

Foto: pixabay.com

Žena je nosila istu haljinu čak 100 dana zaredom


Sarina predanost izazovu povećala je njenu svest o uticaju modne industrije na životnu sredinu. Istakla je da joj je lakoća nošenja iste haljine svaki dan uštedela vreme i smanjila stres, navodeći je da razmišlja o posledicama otpada od odeće i etičkim razmatra proizvodnju garderobe.

Kroz svoje "putovanje", Sara je razotkrila iluziju savršenstva koja se često prikazuje na društvenim mrežama, priznajući da njen život nije uvek tako doteran kao što je pokazano onlajn. Ovo saznanje ju je navelo da podeli stvarnost koja stoji iza uređenih slika, ističući važnost prikazivanja realnih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading