GADI VAM SE DA ČISTITE WC ČETKU: Ovaj TRIK olakšava život, nećete morati da je PIPNETE!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.10.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan trik da očistite četku za wc šolju.

GADI VAM SE DA ČISTITE WC ČETKU: Ovaj TRIK olakšava život, nećete morati da je PIPNETE!

Foto: Shutterstock

Svi bi voleli da preskoče ovaj najprljaviji deo posla. Koliko god da čistite kupatilo, čini se da ovi delovi nisu dovoljno čisti. 

Ipak, ovaj trik će mnogima da olakša posao a i sam život. 

Četka za wc šolju

Ovo je definitivno jedan od najprljavijih delova svakog kupatila. Zato je neophodno da ga redovno čistite, a to možete da uradite tako što ćete nakon čišćenja wc šolje četku isprskati sredstvom za dezinfekciju (na primer alkoholom). Zatim je ostavite da se prosuši ispod daske na 15-ak minuta. Nakon toga isperite četku vrelom vodom, pa je ponovo ostavite da se prosuši ispod daske.

Ne zaboravite da će vam sav trud biti uzaludan ako četku odmah vratite u držač. Potrebno je da i njega očistite alkoholom, ostavite 10 minuta, pa operete vrelom vodom. Na kraju ga obrišite papirom.

 

 

Amerikanka Tanja koja na svom TikTok nalogu redovno objavljuje razne trikove za čišćenje i održavanje doma, za ovaj savet kaže da bismo ‘sigurno voleli da smo ga znali pre…’ 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading