OVO ĆE NAM SVIMA OLAKŠATI ŽIVOT: Sve vreme pogrešno ljuštimo KROMPIR, jedna caka menja sve! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

16.10.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj trik obavezno probajte!

OVO ĆE NAM SVIMA OLAKŠATI ŽIVOT: Sve vreme pogrešno ljuštimo KROMPIR, jedna caka menja sve! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Kad planirate pripremu krompira, bilo da ga pečete, pržite ili barite, najveći deo vremena obično odlazi na ljuštenje ovog povrća.

Možda već posedujete specijalni nož za čišćenje, ali kao i većina, verovatno ga koristite samo u jednom smeru. Zbog toga nije iznenađujuće što je tiktokerka Dženi postala preko noći popularna kad je demonstrirala svoj način rada. Za nju je priprema hrane postala mnogo jednostavnija.

Prvo je skrenula pažnju na detalj koji mnogi zaboravljaju - oštrica noža je dvostrana i može se koristiti u oba smera čak i kada je nož sasvim nov.

"Ovo nije slučajno", objasnila je Dženi. "Zahvaljujući ovakvom dizajnu sečiva, nož može da se koristi u oba smera." Dok se neki uvek trude da povlače nož odozgo prema dole ili prema sebi, a drugi suprotno, od sebe, Dženi primenjuje oba pristupa.

Ona vuče nož i gore i dole dok ljušti krompir, konstantno prilagođavajući ugao, što je znatno brže. Na taj način eliminiše se potreba za suvišnim pokretima, a kora se uklanja efikasnije. Svi su oduševljeni ovim trikom, pa zašto ne biste i sami probali?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading