SVI OVO DRŽITE NA STOLU, A DA NE ZNATE DA VAM TO ODVLAČI NOVAC IZ KUĆE: Menjajte to odmah inače će vam BEDA zakucati na vrata!

Autor: M.O.

Lifestyle

23.10.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj "ukras" predstavlja element vode.

SVI OVO DRŽITE NA STOLU, A DA NE ZNATE DA VAM TO ODVLAČI NOVAC IZ KUĆE: Menjajte to odmah inače će vam BEDA zakucati na vrata!

Foto: Shutterstock

Sve je više popularna feng šui veština na našim prostorima. Sa ovom tehnikom se teži ka buđenju energetske snage i uspostavljanju harmonije između pojedinca i okoline, a koncept je izveden iz stare pesme koja govori o ljudskom životu koji je povezan i teče sa okruženjem oko njega.

Kako bi se uspostavio mir i balans u našem domu, postoje pravila koja se moraju poštovati, inače ćemo, kako kažu, privući samo nesreću. 

Mnogi od nas imaju običaj da na stolove, bilo trpezarijski ili klub sto u dnevnoj sobi, stavi zaštitno staklo. To je navika još iz stare Jugoslavije, gde su domaćice verovale da staklo šiti površinu stola. I, da, tu ima logike, jer su neki od tih stolova trajali i po deceniju-dve.

Republika

Foto: Shutterstock

Staklo na stolu privlači bedu

 

Kinezi nisu saglasni sa ovim našim "običajem“. Kao prvo, oni veruju da stvari u kući treba često menjati, posebno stare stvari treba zameniti novim.

Oni veruju da staklo na stolu odnosi prihod jer je ono element vode i samim time, prihod i finansije se odlivaju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading